Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Firma MYDOS byla založena roku 1991 a od této doby se zaměřujeme na 3D návrhy a realizace nejen komerčních, ale také bytových interiérů. Zajistíme komplexní řešení a návrhy celého interiéru včetně dodávky na klíč a výroby nábytku. Služby poskytujeme především soukromým osobám, které chtějí originálně oživit svůj interiér.

Pokrývačství, tesařství -Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Výroba jízdních ...

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Architektonická kancelář. Projekty: - architektonické - urbanistické - interiérové - rekonstrukce památkově chráněných objektů - návrhy fasád a portálů - návrhy reklamních tabulí a firemních označení.

Geodetické a projektové práce. Služby: - geodetické práce v katastru nemovitostí - geodetické práce v inženýrské geodezii - projektové práce v oboru vodohospodářských staveb - projektové práce v oblasti technických zařízení budov - projektové práce v oblasti pozemních staveb - geografické informační služby.

Činnost: - projekce pozemních staveb - urbanistické, architektonické studie - projekce pasivních domů - design interiérů, nábytku - 3D vizualizace staveb - inženýrská činnost.

Služby: - vizualizace - virtuální prohlídy či panorama - animace - produktový design - Unreal engine - skriptování

Architektonické a inženýrské činnosti, projektování. Technické a grafické práce.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, e-shopů, aplikací

Architektonická kancelář: - rodinné domy, rekonstrukce - interiéry.

Služby: - architek - inženýrská a projekční činnost ve stavebnictví - stavební dozor

Prodejna, pobočka. Rekonstrukce interiérů. Návrhy interiérů. Prodej: - kování - spojovací materiál - světelné police - úchytky - skříňové sestavy.

Projekční a architektonická kancelář - projekce staveb.

Služby - architektonické návrhy, studie - projekční práce.

Návrhy, úpravy, realizace interiéru, homestaging, kreativní dekorování. Vymalování interiérů. Svatební design.

Projektování a architektonické služby: - pozemní stavby - interiéry - urbanismus

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - sedací nábytek - osvětlení.

Projekční a architektonická kancelář. Stavební projekce.