Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Zdravé bydlení: - návrhy vybavení bytů - osobní rozvoj a poradenství - automatická kresba.

výtvarná činnost, návrhy interiérů, galerie

Hlavní náplně mé činosti jsou navrhování staveb a tvorba projektové dokumentace novostaveb rodinných domů, obytných a veřejných staveb. Dále projektuji rekonstrukce, podkrovní vestavby i projekty pro demolice staveb. Navrhuji interiéry i drobnou architekturu. Vytvářím architektonické studie. Měřím stávající stav staveb a vytvářím pasport stavby.

Lepení tapet, prodej tapet, designérské poradenství, barevné poradenství, poradenství v řešení interiérů, poradna podle fotek, zajímavé povrchové úpravy a polepy různých materiálů, stěn, kovů, dřeva, plastu. Výtvarné řešení úprav.

Alfaprojekt Olomouc, a.s. Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -inženýrská činnost -projednání dokumentace s dotčenými orgány (vyřízování územního rozhodnutí a stavebního povolení) -přípravná dokumentace a studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - technické dozory staveb - administrace zadávacích řízení dle ZZVZ pro veřejné zadavatele.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Projektování elektrických zařízení

Projektová činnost ve výstavbě, zpracování PENB.

Architektonický ateliér. Projekce: -pozemní stavby -interiéry.

Architektonická kancelářArchitektonické návrhy staveb a interiérů. Projekce, projekční činnost: -stavební. Inženýrská činnost a projekční práce dle požadavků objednatelů.

B&B Studio Olomouc. Návrhy, projekce: - stavby, stavební - interiéry. Inženýrská činnost

Stavební prace. Architektonický návrh. Projekce. Inženýrská činnost.

Firma Cordesign v Šumperku se se specializuje na designerskou a návrhářskou činnost. Návrhy, realizace: - interiérů, nezařízených prostor - dekorace a květiny. - feng shui.

Projektová činnost ve výstavbě, architektonické studie, dokumentace staveb včetně vyřízení stavebního povolení a činnosti stavebního dozoru, prováděcí dokumentace.

Manikúra -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Služby architekta. Projekční kancelář. Služby: - projekční práce, projekty - návrhy interiérů - architektonické studie.

Stavebně historické průzkumy Inženýrská činnost Architektonická kancelář Projekční práce Novostavby - rekonstrukce

Architekt: - řešení interiéru. Stavební projekce: - občanské, bytové stavby.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

-Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a ...

Interiérový design: - návrhy bytových a nebytových interiérů.

Rivesti s.r.o. se zabývá prodejem italských koupelnových a interiérových designových obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Nabídka: -trend určující materiály s důrazem na minimalismus a funkcionalismus -rozsáhlá paleta materiálů (imitace dřeva, kamene, kovu) uzpůsobená individuálním potřebám (obklady do kuchyně, venkovní dlažba, obklady a ...

Designér, návrhář: - zabývám se návrhy bytových i nebytových prostor - vypracování návrhu interiéru - poradenství ohledně výběru vhodných materiálů - doporučení věrohodných firem pro následnou realizaci.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - stavební dozor - inženýrská činnost - projektová dokumentace - realitní inspektor, prohlídka a zhodnocení stavu nemovitosti.

Architektonická a projekční činnost - návrhy interiérů - projektové dokumentace. Realizace staveb - výstavba na klíč.