Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
3D vizualizace interiérů a exteriérů. Návrhy před realizací: - kuchyně - byty, jednotlivé pokoje - kancelářské prostory - školy - mobilní domy.

Studio zaměřené na architekturu a umělecký, interiérový design. Primárně sídlí v Kroměříži, ale působí také v Brně a dostupném okolí. Hlavním cílem je vytvářet estetická a funkční řešení architektury a užitných předmětů. Dokonalé prostředí je krásné a účelné, protože je složené z předmětů uměleckých i užitečných.

Vybavení obchodu: návrh, vizualizace, stavební práce, výroba atyp-nábytku, montáž interiéru. Celé ČR a SR. Kvalitní praktické řešení až po luxusní vzhled. Prodej obchodního zařízení: regály, stojany, vitríny, pulty, OZAP. Realizace výstavních stánků.

Realizace interiérů: - hotelové prostory, restaurace - prodejny, kanceláře - rodinné domy. Projektová dokumentace v 3D. Vlastní doprava.

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Projekční kancelář. Projekční činnnost, projektování: -projektování v investiční výstavbě -inženýrská činnost. -architektonické studie. -projekty interiérů.

Představujeme Vám firmu Ing. Pavel Titl, která se zabývá projekcí, projektovou činností pro výstavbu občanských a průmyslových staveb. Dále pak provádím odhady nemovitostí a jejich ceny. Nabízím projektování obytných, průmyslových a zemědělských staveb. Služby: - projektová činnost (projekce): - pozemní stavby - ekonomická činnost: - ...

-Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Realizace na klíč: - bytové interiéry - vybavení čistých prostor, laboratoří - vybavení kanceláří i komerčních prostor.

Poskytujeme konzultace, návrhy a realizace nábytku do bytů, domů a komerčních prostor. Realizujeme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, dětské a studentské pokoje a další nábytek. Prodej vestavných a nevestavných spotřebičů Liebherr, Siemens, Bosch, Whirlpool, Bauknecht, CATA, AEG, Electrolux, Gorenje, Mora, BEKO a dalších značek. Dřezy a baterií ...

Stavební a obchodní společnost. Stavební činnost: - bytová, občanská, průmyslová výstavba, zemní práce, demolice, rekonstrukce. Služby: - architektonické, inženýrské, projekční. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní do 3, 5t sklápěč - nákladní kontejnerová do 7t - zemní práce Půjčovna, pronájem: - stavební nářadí, ...

Interiérový designér. Služby: - kompletní návrh bytových i komerčních interiérů včetně realizace - redesign - oživení již stávajícího interiéru - návrh a realizace vzorového bytu - barevné poradenství - dekorace - jednorázové konzultace - poradenství - online návrhy - workshopy

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - architektonická studie, projekty - tesařské a pokrývačské práce.

Návrhy: - interiérů, privátní i veřejné projekty - rekonstrukce a přestavby interiérů - design nábytku.

Návrhy interiérů, realizace výstav. Design, aranžérská činnost, úpravy prostor. Tel.: 603 933 621 E-mail: avadesign@seznam.cz Tiskárna, polygrafická výroba.

Výroba, prodej: -drážkové (drážkované) panely -lamelové stěny -slatové stěny, slatwall (slat wall) -spacewall (space wall) -multiline, slatboard -stojany, stojany pro vydavatelství. Návrhy, realizace, vybavení: -interiéry -vybavení prodejny. Expedice, sklad: -Žabárna 166, Fryšták.

Hlavní obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérů -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost ve výstavbě -projekční činnost.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Ateliér EH - zpracování architektonických studií a návrhů stavby - design atypických prvků interiérů.

Autorizovaný architekt ČKA 02389. Studie a projekty staveb včetně inženýringu nebo realizace drobných staveb (stavební projekce). Urbanistické studie. Návrhy interiérů, inženýring, dodávka a realizace. Návrhy zahrad a zeleně, realizace zahrad a parkových úprav, dodávka a realizace umělého zavlažování, jezírek a vodních ploch.