Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem, servisem svařovací techniky a ručního nářadí FEIN a poradenskou činností pro naše zákazníky.

Prodej a servis značky MAFELL: -elektrické nářadí pro -tesaře -truhláře -dřevomodeláře -dřevozpracující firmy. Dodávka: -profesionální klempířské stroje na zpracování plechových střešních plášťů značky SCHLEBACH -frézovací šablony rybinových spojů značky LIGNATOOL -tesařská a truhlářská dláta ...

On-line prodejna postavená na základech kamenného obchodu. Nabídka profi nářadí BOSCH, DREMEL, FESTOOL, PROTOOL, FEIN, Narex, HONDA, Schneider, Nilfisk-Alto. Nabízíme ruční nářadí Bahco, Knipex, Wera, kotevní techniku Fischer, měřidla Stabila, japonské řezače OLFA, brusivo EKAMANT, PFERD, VSM, SIA. Další služby: Platba kartou, Výdejní ...

Velkoobchod: - brousící technika - hospodářské nářadí - elektrické ruční nářadí - pneumatické nářadí - vrtací technika

Prodej výrobků především pro stavební firmy: - nářadí, nástroje, - kování nábytkové, stavební, - materiál vodoinstalační, topenářský, - kotle, - radiátory, - ohřívače vody, - sporáky, - vozíky, - zvedací zařízení.

Prodej, maloobchod: -vybavení pro zahradu, stavbu a dílnu jak pro kutily tak i pro profesionály -kamna, krby a krbové vložky -prodej a výměna technických plynů a propan butanu včetně dopravy -koupelny, kuchyně -nářadí, spojovací materiál. Půjčovna a servis: -elektrické nářadí.

Velkoobchod: - železářství - nářadí - spojovací materiál

Výroba: -ruční nářadí -nástroje pro ohýbání, tažení a dělení kovů -měřidla, měřící pomůcky. Prodej: -průmyslové, železářské zboží -elektro -brusné, rozbrušovací kotouče -měřící přístroje -ruční, motorové nářadí, nástroje. Poradenství v oboru nářadí a nástrojů.

Prodej: - nářadí - spojovací materiál - zámky, stavební kování

Prodej: - hnojiva - minerální a solné lizy - stavební materiál - mulčovací kůra, rašelina, substráty - nářadí

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: -lesnická a zahradní mechanizace -nářadí -dílenské potřeby

Maloobchod, e-shop: -zahradní technika -zahradní nábytek -elektrické nářadí -domácí potřeby

Prodej, distribuce výrobků značky Walter Tools: - nástroje pro obrábění, soustružení, vrtání, frézování a závitování

Prodej, e-shop: - spojovací materiál - šrouby, hřebíky, vruty - nářadí

Prodej, e-shop: - gastro spotřebiče - elektrospotřebiče - zahradní technika - nářadí - hračky

Činnost: - tváření za studena - lisování - vstřikování plastů - třískové obrábění - výroba nářadí

Prodej, e-shop - elektroinstalační materiál - jističe, rozvodnice, spínače - svítidla - žárovky - nářadí Řemesla, služby - elektroinstalační práce

Prodej, e-shop - vypínače - osvětlení - domácí telefony, videotelefony - jističe, stykače, relé - elektroinstalační trubky - nářadí

Maloobchod, prodej - ochranné pracovní prostředky - pracovní oděvy, obuv, rukavice - AL-hliníkové žebříky - drogerie - obalové materiály - nářadí

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. -ocelové konstrukce hal. -jeřábové dráhy. Výroba: -pásové brusky na kov. -zplynovací kotle na dřevo. -štípače dřeva.

Půjčovna stavební mechanizace a nářadí: (bagry, válce, hutnící technika, nakladače, dozery, lešení, mobilní WC, staveništní oplocení, vrtačky, bourací kladiva, křovinořezy, motorové vrtáky, vysavače, čerpadla, topidla, kompresory, elektrocentrály, zvedací plošiny elektrické i dieselové, stavební výtahy a jiné.

Prodej, servis nástrojů a nářadí pro dřevozpracující a kovozpracující výrobu. Prodej brusiva, spojovacího materiálu, lepidel a přípravků pro čištění a údržbu nástrojů a strojů. Prodej a servis lesní a zahradní techniky.

Prodej - kotevní a upevňovací technika - nářadí - spojovací materiál

Prodej: -brusiva -leštící nástroje -technické kartáče -nářadí od firem KING TONY, NAREX,TONA,STANLEY,HENI.