O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Pronájem: - výrobní prostory - skladové prostory - kancelářské prostory.

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí. Hypoteční úvěry.

Realitní kancelář. Nedílnou součástí našich služeb je plný právní a administrativní servis a úvěrové poradenství. Správa a údržba nemovitostí. Zelená linka zdarma: - telefon: 800900092 denně od 8:00 - 20:00 h (včetně So a Ne).

Pronájem: -kanceláře -obchodní prostory, místnosti.

Realitní kancelář. Ekonomické poradenství. Zprostředkování prodeje: -nemovitosti. Zprostředkování nájmu zdarma: -nemovitosti -byty -nebytové prostory. Sepis smluv o zřízení zástavního práva, smluv o zřízení věcného břemene a smluv o smlouvách budoucích. Řešení: -problematické bankovní úvěry zajištěné nemovitým majetkem.

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.

Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Realitní agentura. Pronájem: - kancelářské, obchodní prostory. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitosti.

Pronájem kancelářských a obchodních prostor. Projektování obytných prostor, stavební projekce.

Správa nemovitostí. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence.

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Prodej, koupě: -nemovitosti, byty. Pronájem: -byty, domy, nebytové prostory. Správa, údržba: -bytový a nebytový fond. Realitní služby.

Pronájem nebytových a kancelářských prostor.

Služby, pronájem: -nebytové prostory.

Pronájem: - kanceláře - nebytové prostory.