O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Velkotržnice s potravinami. Obchodování s ovocem, zeleninou, masem, uzeninami, květinami a dalšími produkty.

Naše služby: - realitní, technická kancelář - správa a údržba nemovitostí.

Hypotéky - úvěry Právní služby Prodej a pronájem - byty - domy - vily - chaty - chalupy - pozemky - komerční prostory

Práce: -dlaždičské -zemní a výkopové -vodoinstalatérské -rekonstrukce Služby: -kontejnerová doprava -úklidové práce -prodej a pronájem nemovitostí

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Hledáte ve svém okolí firmu, která se zabývá zemědělskou a rostlinnou výrobou? Hledáte pronajímatele skladových prostor? Pokud ano, v tom případě se obraťte na nás! Jsem soukromý hospodařící rolník na Českobrodsku a okolí. Nabízím pěstování a prodej obilí a jiných kulturních plodin. Dále se věnuji obchodu s komunitami a pronájmu skladových ...

Služby: - pronájem bytů a nebytových prostor.

Prodej, dodávka: -střešní krytiny -stavební materiál. Oprava, rekonstrukce, výstavba: -rodinné domy -průmyslové objekty -zateplení fasád. Pronájem: -skladové prostory. Práce: -klempířské -zemní.

Zprostředkování pronájmu a prodeje nemovitostí jiných realitních kanceláří se zaměřením na rekreační objekty - chaty, chalupy.

realitní kancelář: nabídka: - nákup, prodej, pronájem rodinných domů, vil, bytů, činžovních domů, kancelářských budov, nebytových prostorů, chat, zahrad, polí, luk, sadů, rybníků, lesů a jiných.

Obchodně - administrativní centrum. Pronájem: - kancelářské prostory, kanceláře - skladové prostory, sklady. Revitalizace areálu bývalého pivovaru za účelem obnovení provozu pivovaru v Českém Brodu.

Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy. - čalouněné sedací soupravy. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí.

Pronájem: - nemovitosti: - byty - nebytové prostory. Zasilatelství a zastupování v celním řízení.

Veškeré stavební práce. Realizace, výstavba. - pozemní a inženýrské stavby. Pronájem: - vlastní nemovitosti.

Výroba, velkoobchod: - punčochové a ponožkové zboží. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Prodej - pozemky Stavební činnost - rodinné domky

Správa a pronájem vlastních nemovitostí..

Pronájem: - nemovitosti. Velkoobchod: - obilí - osiv - krmivo. Zprostředkování velkoobchodu.