O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní společnost. Realitní služby. Pronájem: - nemovitosti, byty, nebytové prostory. Služby: - správa a údržba nemovitostí. Stavební firma. Služby. -projekce, zpracování projektové dokumentace.

Služby: - pronájem nemovitostí, bytů - pronájem nebytových prostor, kanceláří - reklamní činnost, marketing.

Realitní společnost České Spořitelny. Realitní služby. Prodej: - byty, domy - pozemky. Pronájem: - komerční prostory - kanceláře, sklady. Další realitní kanceláře FRESH REALITY: - Kladno 272 01, náměstí Svobody 2003 - Kladno 272 01, Osvoboz. pol. vězňů 656.

Realitní kancelář - pronájmy domů a bytů

Stavby: -veškeré rekonstrukce - na klíč. Projekce staveb včetně inženýrské činnosti. Stavby průmyslové včetně rekonstrukcí. Nemovitosti: -koupě -prodej -ocenění -správa nemovitostí.

Investiční služby Realitní kancelář - prodej pozemků Realitní kancelář - pronájem kancelářských prostor

Prodej, koupě - movitého, hmotného majetku

Realitní společnost YOUR ESTATE je kompletním řešením prodeje, koupě nebo pronájmu Vaší nemovitosti v Praze a Středočeském kraji, včetně právního a hypotečního poradenství, vyřízení právního a finančního servisu, vypracování smluv, znaleckých posudků, finanční úschovy, ověřování podpisů a jednání s katastrálními ...

Hypotéky - hypoteční úvěry Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky - komerční prostory

REALITY-MB Petr Šimice Pohodová realitní kancelář. Nezávislý realitní profesionál. Potřebujete Pomoc, Prodat, Pronajmout, Poradit, Peníze, Pojistit, Půjčit, Právníka…. Nabídka služeb realitního makléře.

Pronájem - nebytové prostory

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí - provádění odhadů nemovitostí pro úvěrové řízení

Zabýváme se stavbou řadových rodinných domů, dvojdomů a nabídkou pozemků. Nabízíme realizace inženýrských sítí.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem všech druhů nemovitostí: - prodej bytů - prodej rodinných domků - prodej pozemků - pronájem.

Naše služby: - pronájem skladů, kanceláří - pronájem volných manipulačních ploch - prodej pohonných hmot

Jsme realitní inzertní server zaměřený na pronájem bytů, domů, kanceláří a dalších nemovitostí od přímých majitelů i realitních zprostředkovatelů a kanceláří

Realitní kancelář Prodej a pronájem bytových i nebytových prostor.

Realitní služby: -včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí -specializace na Berounsko a Prahu Západ prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních objektů. -Správa bytových domů pro SVJ -Správa nájemních bytů.