Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář Real-Net poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. Obstaráme za Vás vše potřebné pro úspěšný prodej, pronájem i nákup nemovitosti. Výkupy, financování, odhady, přiznání.

Realitní kancelář: - koupě, prodej a pronájem bytů - koupě a prodej nemovitostí - prodej pozemků - pronájem nebytových prostor.

Realitní kancelář: -Prodej nemovitostí -Pronájem nemovitostí -Koupě nemovitostí -Výkup nemovitostí -Koupě nemovitostí z DRAŽEB -Developerské projekty -Správa bytů a jiných nemovitostí -Kompletní finanční servis -Zdarma poradenství v oblasti nemovitostí a financí -Řešení Exekucí na nemovitostech.

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Projektování pozemkových úprav -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...

Společnost s dlouhodobou tradicí v oblasti správy, prodeje a pronájmu nemovitostí. Komplexní služby správy, účetnictví, facility managementu a poradenské činnosti v oblasti realit, včetně znaleckého oceňování a autorizované činnosti ve výstavbě.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - průmyslové haly. Správa nemovitostí. Právní a finanční poradenství v oblasti realit. Osobní přístup.

Správa nemovitostí na základě smlouvy. Realitní služby.

Realitní kancelář se specializací na liberecký kraj a okolí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely. Služby: - vypracování - znalecké posudky, tržní odhady ceny, daňová přiznání - vyřízení hypotečních úvěrů, hypotéky - ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej: - nemovitostí - pozemky, stavební parcely.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - stavební pozemky - rekreační objekty - kancelářské prostory.

Import, dovoz, velkoobchod: - oblečení - alkoholické nápoje - tábákové výrobky - módní doplňky. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem: - byty - komerční prostory. Správa, údržba nemovitostí. Stavební a řemeslnné práce.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti. Výkup: - nemovitostí. Správa, údržba. - nemovitosti.

Zpracování - znalecké posudky a odhady tržních cen nemovitostí - - komplexní realitní služby v celém rozsahu včetně právního servisu zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí - zveřejnění prodeje na internetu

Realitní kancelář. Prodej a výkup nemovitostí.

Provozujeme realitní kancelář. Nabízíme správu budov, výkup a hodnocení nemovitostí, průkazy energetické náročnosti budovy.

Realitní, poradenská kancelář. Nákup, prodej, pronájem, nájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -pozemky. Poradenství: -ekonomické -organizační -právní.

Stavební firma. Komplexní dodávky: -stavby občanské, průmyslové, inženýrské -výstavba bytových domů -výstavba družstevních bytů -developerská a realitní činnost Panelárna Příšovice: -výroba a prodej prefabrikátů, Filigránů, stěnové dílce, doplňkové rekonstrukce -odvoz výrobků až na stavbu -u transportbetonu možnost zabezpečení ...

Realitní činnost Realitní činnost Obchodní činnost

Developerská společnost Art&Building s.r.o. působí v segmentu realitního trhu se zaměřením na rekonstrukce a vybavení luxusních bytů. Společnost se zabývá také správou těchto objektů, finančním poradenstvím a přípravou nemovitostí k prodeji či pronájmu.

Realitní služby: - prodej - koupě - pronájem - neexklusivní smlouvy - poradenské služby ( domy, byty, pozemky, nebytové prostory ) Výkup: - byty - nemovitosti Virtuální prohlídky