Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Znalec: -oceňování nemovitostí úřední cenou daně, účetnictví -tržní ceny nemovitostí převody, dědictví, insolvence. Realitní činnost a služby poradenství.

Realitní kancelář. Provádění veřejných dražeb. Vedení účetnictví.

Realitní kancelář SPECTRO a.s. se specializuje především na: -prodej nových bytů a rodinných domů ve vznikajících lokalitách -úzkou spolupráci s developerskými společnostmi. -pronájem bytů a nebytových prostor. Pronajímáme zejména kanceláře v centru Plzně. Nyní nabízíme k prodeji: -nové moderní byty v prvotřídní lokalitě Plzeň – ...

Naše realitní kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních prostor a ostatních nemovitostí.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Realitní kancelář. Prodej nemovitostí. Klientská pobočka: Americká 19/819 301 00 Plzeň

Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.

Realitní kancelář: -prodej, koupě nemovitostí -dražby nemovitostí -dražby movitého majetku.

Realitní kancelář: -prodej, koupě a pronájem nemovitostí. Znalecké posudky pro daňové účely i tržní ceny. Na trhu s nemovitostmi od r. 1992. Člen Asociace realitních kanceláří Plzeňska ARKAP od r. 1994. Právní služby a úschova peněz při prodeji přes advokátní kancelář. Podpora při zajištění úvěru. Při osobním jednání poradenství zdarma.

Realitní kancelář: -správa domů -poradenská činnost

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí -kupní a nájemní smlouvy -znalecké posudky -pojištění nemovitostí.

Realitní kancelář: -provádění veřejných dražeb.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem -byty, domy, pozemky -právní srvis, poradenství -znalecké posudky -vklady na katastr -inzerce na internetu a vývěskách -výběr klientů z databáze -zajištění financování při koupi (hypotéky, úvěry, stavební spoření) -životní pojištění a pojištění nemovitostí -vypracování a ...

Agentura práce (dle rozhodnutí MPSV čj.: 2007/54357-412): -zprostředkování zaměstnání pro oblast informačních a komunikačních technologií (analytici, programátoři, testeři, apod.), zejména kvůli nadstandardním vztahům naší společnosti s předními softwarovými a telekomunikačními firmami, dalšími společnostmi a ...

Správa domů. Bytová a realitní kancelář.

Byty: -koupě -prodej -pronájem. Nebytové prostory. Realitní kancelář.

Služby: -správa domů -realitní činnost -servis a údržba.

Realitní kancelář s rychlým a profesionálním přístupem k prodeji Vaší nemovitosti. Zajímáme se především o byty, pozemky, RD a reality Plzeň, Přeštice, Klatovy a Domažlice. Stavíme nízkoenergetické rodinné domy CANABA na klíč. Doba výstavby je zhruba 4 měsíce. Projekt zdarma. Navštivte vzorový dům.

Zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti. Znalecké posudky nemovitostí. Kupní a nájemní smlouvy. Realitní kancelář.

Realitní činnost. Zprostředkování a prodej: -pelety -brikety, uhlí -štěpka -palivové dříví do krbu.

Nabídka služeb v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí.