Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí. Další pobočka - adresa: Mírové náměstí 115, 281 61 Kouřim - tel. 603 214 748.

Služby: - inženýrská činnost - finanční a ekonomické poradenství - realitní servis

Činnost: - realitní a investiční společnost - developerská činnost

Služby - realitní a developerské činnost - Facility management.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Výroba elektronických ...

Fond je samostatnou právnickou osobou, jejímž předmětem podnikání je činnost samosprávného investičního fondu v souladu se zákonem č. 240/2013 Sb., zákon o investičních společnostech a investičních fondech, v platném znění na základě rozhodnutí České národní banky č. j. 2009/1216/570 ze dne 23. února 2009. Fond podléhá regulaci a dohledu ze ...

Služby: - realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí v Praze a okolí.

Služby - realitní kancelář - prodej nemovitostí.

Zprostředkování: - pomocné stavební práce.

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí - stavební činnost

Služby - realitní činnost - překladatelské a tlumočnické služby - výroba reklamy - internetová reklama - softwarové práce - spedice, autodoprava.