Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Služby: - realitní činnost, návrhy interiérů soukromých i komerčních, daňové poradenství

BytyRealityPraha.cz je realitní internetový server nabízející k prodeji či k pronájmu nemovitosti a reality mezinárodní realitní kanceláře Duna House sídlící v Praze a expandující na český trh s nemovitostmi od roku 2011.

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Realitní kancelář: -prodej, nákup domů, chat, chalup -prodej, nákup, pronájem bytů, nebytových prostor.

Developerská společnost Art&Building s.r.o. působí v segmentu realitního trhu se zaměřením na rekonstrukce a vybavení luxusních bytů. Společnost se zabývá také správou těchto objektů, finančním poradenstvím a přípravou nemovitostí k prodeji či pronájmu.

Investiční společnost. Developerská činnost. Podpora rozvoje obchodního, kancelářského, rezidenčního a logistického sektoru.

Realitní makléř. Realitní činnost Finanční poradenství. Hypoteční a podnikatelské úvěry.

Nemovitosti: - výběr z naší nabídky nového bydlení nebo Vám najdeme bydlení na míru z nabídky na trhu starších nemovitostí - vykoupíme nebo zajistíme prodej Vašeho současného bydlení - zajištění kompletních realitních služeb při koupi a prodeji nemovitosti Stavby: - kompletní výstavba rodinných a bytových domů na klíč - prodej, ...

Společnost RiPSS s.r.o. byla založena v roce 1993 a od té doby působí v oblasti poskytování služeb spojených zejména s nemovitostmi. Jednou ze specializovaných činností, kterými se naše společnost zabývá je i tržní oceňování majetku, nemovitostí a podniků na základě vydané koncesní listiny.

Realitní kancelář, prodej nemovitostí. Pobočka Zlín: Gahurova 5265 vedle GE MONEY v areálu Svitu

Realitní společnost. Zprostředkování: -prodeje nemovitostí -prodeje, koupě a výměny: -byty -prodeje a pronájmu: -nebytových prostorů. Členem Evropského klubu realitních kanceláří, asociace realitních kanceláří ČR.

Realitní a poradenská společnost. Služby: -realitní a poradenské služby - zprostředkování franchisových licencí a vývoj franchisových systémů.

Realitní kancelář. Služby: -kompletní poradenství při koupi a pronájmu nemovitostí -převod členských práv k družstevním bytům -výpisy z evidence nemovitostí -vypracování znaleckých posudků -zpracování kupních a nájemních smluv.

realitní kancelář, poradenství v realitní problematice, certifikovaný makléř,

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí. Hypoteční úvěry.

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky

Realitní kancelář, kompletní realitní servis: -zprostředkování prodeje byty, rodinné domy, pozemky -odhady nemovitostí -právní a finanční poradenství v oblasti nemovitostí -hypotéky, úvěry ze stavebního spoření -developerské projekty.

Realitní činnost. Zprostředkování nákupu a prodej: - nemovitosti - právní servis - investiční a developerská činnost.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě, pronájem, výměna: -nemovitosti: -domy -podnikatelské objekty -byty -pozemky -chaty. Provádění dražeb: -veřejné dražby Služby: -smlouvy kupní, darovací, nájemní, směnné -zápis a výmaz: -věcné břemena -zástavní práva -návrhy na vklad práva vlastnictví -převody ...

Realitní kancelář. Nedílnou součástí našich služeb je plný právní a administrativní servis a úvěrové poradenství. Správa a údržba nemovitostí. Zelená linka zdarma: - telefon: 800900092 denně od 8:00 - 20:00 h (včetně So a Ne).