Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Pozemky Trubín u Berouna. LC Investice se specializují na přípravu a prodej pozemků s kompletně zajištěnou technickou infrastrukturou (kanalizace, elektřina, voda, plyn) na Berounsku a Praze Západ. Pozemky nabízí kvalitní a cenově dostupné bydlení v blízkosti přírody s dobrou občanskou vybaveností a dopravním spojením. Zajistí vyjednání úvěru.

Poradenství, služby: - v oblasti bydlení, poskytování klientského servisu - finanční poradenství ohledně půjček, úvěrů, hypoték, účelových půjček - realitní činnost (nákup a prodej pozemků, nemovitostí) - právní záruka - informační služby o městu.

pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb spojených s pronájmem vydavatelské a nakladatelské činnosti specializovaný maloobchod velkoobchod reklamní činnost a marketing činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců zprostředkování služeb

Krátkodobý pronájem kanceláří, obchodní adresa, sídlo pro firmu, místo pro jednání a školení, kancelářský servis, pojištěné účetnictví, reklamní služby, sledování vozidel.

Realitní kancelář: -zprostředkování -nemovitosti-nákup, prodej -prodej-immobilien -odhady nemovitostí -inženýrská činnost -ocenění nemovitostí -poradenství v oboru nemovitostí -správa komerčních objektů.

Realitní kancelář: - pronájem nebytových prostor

Služby -zprostředkovatelské -obchodní -realitní.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Realitní kancelář: -realitní služeby -provozování dražeb.

Specializovaná realitní kancelář: -investice, poradenství -zprostředkování všechny druhy nemovitostí: -koupě, prodej, nájmy -rodinné domy, nájemní domy, pozemky, obchodní, kancelářské, výrobní, skladové prostory, hotely a rekreační objekty -vyřízení formality -vypracování podnikatelské záměry -zastupování u úvěru při jednání s ...

Zabýváme se bytovými projekty v zajímavé cenové relaci. V našich projektech nabízíme rekonstrukce činžovních domů za účelem prodeje kvalitních bytů. Většina samotných bytů je ve fázi před jejich rekonstrukcí, takže zákazník může spolu s našim architektem ovlivnit rekonstrukci bytu podle svých přání a představ. Naše služby zahrnují ...

Jsme předním investorem, developerem, správcem nemovitostí a manažerem nemovitostního fondu v oblasti realit a hotelnictví ve střední Evropě a spravuje majetek v hodnotě 740 milionů EUR. Klíčové obchodní aktivity: - skupina působí v regionu střední Evropy od roku 1991. Aktivní v následujících segmentech: - rezidenční - kancelářský ...

Realitní kancelář: - prodej nemovitost - kupní, darovací smlouvy - oceňování nemovitostí, věcných břemen - účetnictví - partner ČMSS - stavební spoření - partner ČS - stavební spoření+hypotéky - partner RFS - penzijní připojištění - odhady pro banky (ČS, ČMSS, RFS, KB, ČSOB, Hypoteční).

Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí.

Specialista na vyhledávání nemovitostí na míru klienty, kteří mne o tuto službu požádají.

Nákup, rekonstrukce, prodej: - nemovitosti. Výroba, montáž, prodej: - plastová okna, dveře a jejich příslušenství (parapety, žaluzie, okenní sítě, rolety). Prodej, montáž: - garážová a průmyslová vrata a brány.