Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Realitní kancelář. Organizační a ekonomické poradenství. Provádění veřejných dražeb. Prodej: -trezory -bezpečnostní schránky.

Realitní kancelář MĚSTSKÁ REALITNÍ s.r.o. nabízí služby v oblasti nákupu, prodeje, nájmu a pronájmu všech typů nemovitostí.

Realitní kancelář: - prodej, koupě, pronájem a výměna bytů všech forem vlastnictví - prodej a převody nemovitostí - rodinných domů, činžovních domů, pozemků, stavebních parcel a dalších pozemků - podej a převody spoluvlastnických podílu na nemovitostech.

Správa nemovitostí: - správa domů, bytů a nebytových prostor pro obce, právnické osoby i soukromé vlastníky.

Právní poradenství Realitní činnost Realitní činnost Zpracování smluv (reality) Správa a údržba nemovitostí

Stránky realitního makléře pro hlavní město Prahu a Středočeský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí.

Jako privátní realitní makléř pomáhám již 16 let svým klientům prodat v Praze a okolí jejich nemovitosti. Majitelům nemovitostí poskytuji služby každému na míru, pod hlavičkou vlastní realitní kanceláře. Mojí snahou je dělat práci jinak a lépe než velké realitní kanceláře

Realitní agentura. - rodinné domy - byty - pozemky - garáže - rekreační objekty - komerční objekty

Služby: - realitní, konzultační a investiční činnost v oblasti nemovitostí.

Ing. Radka Dostálová je realitní makléřka a znalkyně. Dům, byt a pozemek Vám rychleji a lépe prodá díky profesionální fotografii, videoprohlídce, 3D scanu nemovitostí, půdorysu a cílenému marketingu. Zajišťuje kompletní realitní servis. Realitní činnost a služby Služby soudního znalce a odhadce - oceňování nemovitostí.

Činnost: - makléřská společnost - pojištění - investice a spoření

Realitní činnost - realitní makléři - prodej nemovitostí.

Nabízíme veškeré služby spojené s realitním oborem s důrazem na spolehlivost. Prioritou je individuální přístup ke každému klientovi a zajištění kompletního kvalifikovaného servisu při realizaci každé zakázky.