Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Služby: - poradenské služby při obchodech s realitami.

Realitní kancelář, činnost, reality. - zprostředkování prodeje a pronájmu rodinných domů, bytů, pozemků, nebytových a komerčních prostor - právní servis - sepis příslušné smlouvy výhradně prostřednictvím advokátní kanceláře, advokátní depozitní úschova peněz -zprostředkování vyhotovení znaleckých posudků nemovitostí - finanční poradenství k ...

Služby: - realitní konzultant - poradenství v oblasti realit.

Nabídka stavebních a realitních služeb.

Společnost DARMA, s.r.o. nabízí luxusní nebytové prostory v centru Prahy. Jedná se o reprezentativní prostory k pronájmu. Ringhoffer Palace - Ringhofferův Palác: - celkem 1.560 m2 k pronájmu v pěti patrech - plochy k pronájmu od 220 m2 - palác se nachází přímo v centru Prahy - administrativní budova nejvyšší kvality - výborná ...

Realitní kancelář. Prodej: - rodinné domy - rekreační objekty - byty - činžovní domy - pozemky. Dlouhodobý pronájem: - rodinné domy - byty - kanceláře.

WORLDFACE je mladá moderní společnost zabývající se zastupováním obchodních společností, zprostředkovatelskými řešeními a sbližováním nabídky s poptávkou v oborech Grafický design, ICT (Informační a komunikační technologie) a Reality (nemovitosti, pozemky).

Činnost: - realitní makléř - developerská činnost.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření -hypotéky -poradenské -zprostředkovatelské.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí.

Činnost: - zprostředkování prodeje nemovitostí - prodej, pronájem domů, bytů, komerčních objektů.

Realitní a investiční společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní makléř. Kancelář: HO.NE.S. real s.r.o. Jožky Jabůrkové 1 77900 Olomouc

Realitní agentura LK Ararat Reality s.r.o. Realitní makléřka.

Realitní makléř: - M&M Reality Litoměřice. Kancelář: Křižíkova 713/3 412 01 Litoměřice