Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Realitní kancelář. Služby: -kompletní poradenství při koupi a pronájmu nemovitostí -převod členských práv k družstevním bytům -výpisy z evidence nemovitostí -vypracování znaleckých posudků -zpracování kupních a nájemních smluv.

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Realitní služby, prodej, pronájem: -byty, rodinné domy, chaty, chalupy -kancelářské prostory, skladovací prostory, obchodní prostory -pozemky, stavební parcely.

Realitní kancelář: -zajištění kompletního právního servisu. Prodej domů, bytů, pozemků, komerčních objektů.

Služby: -kompletní realitní služby na trhu s nemovitostmi. Prodej a pronájem domů, bytů, pozemků, nebytových prostor.

Služby: -komplexní služby v oblasti realit -zprostředkování prodeje,nákupu a pronájmu -úplný právní servis (výpis z KN, znalecké posudky,kupní a nájemní smlouvy,vklad vlastnického práva do katastru,poradenství v oblasti půjček a hypoték),pojištění nemovitostí.

Finanční řešení v případě úvěrování Nákup, prodej a pronájem - byty - domy - pozemky Nákup, prodej a pronájem - komerční reality - chaty a chalupy Zajištění - právní zázemí

Daňové poradenství při převodu majetku Zprostředkování - půjčky - úvěry - hypotéky z portfolia 15 bank včetně stavebních spořitelenposkytování– kompletní služby spojené s vyřízením financování koupě nemovitosti Pojištění - občané - majetek - cizinci (základní pojištění) Ocenění, odhady - nemovitosti - - ...

Znalecké posudky Realitní činnost Geodetické služby Stavební dozory

Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky Realitní kancelář - nebytové a komerční prostory Realitní kancelář - poradenství

Služby: -realitní kancelář -reality -obchod -zprostředkovatelská činnost.

Služby: -projekce inženýring,výstavba,realitní činnost.

Služby: -maloobchod se smíšeným zbožím -ubytovací služby -pořádání kulturních produkcí,zábav -realitní činnost.

Poskytuje - finanční poradenství Poskytuje - realitní poradenství

Služby: -realitní kancelář -poradenství v softwaru.

Prodej - nemovitosti Prodej - nemovitosti Poskytování - poradenství v oblasti realit

Realitní kancelář. Nedílnou součástí našich služeb je plný právní a administrativní servis a úvěrové poradenství. Správa a údržba nemovitostí. Zelená linka zdarma: - telefon: 800900092 denně od 8:00 - 20:00 h (včetně So a Ne).

Realitní kancelář. Nedílnou součástí našich služeb je plný právní a administrativní servis a úvěrové poradenství. Správa a údržba nemovitostí. Zelená linka zdarma: - telefon: 800900092 denně od 8:00 - 20:00 h (včetně So a Ne).

Nákup, prodej, pronájem: -byty, nemovitosti, pozemky. Služby: -možnost on-line zadávání poptávky nabídky objektů k pronájmu i prodeji -objednávky prohlídek objektů. Více než 50 vývěsek po Jihočeském kraji.