Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Realitní kancelář, realitní makléři - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář: -55 poboček v České republice a 10 na Slovensku -více než 550 makléřů v obou zemích -denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí -svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů -celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín -nadstandardní péče o klienty -vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč ...

Ekonomické poradenství Tržní ocenění nemovitostí - posudky ekonomika ceny a odhady nemovitostí - ocenění nemovitostí pro úvěrová řízení zpracování - vyhláškové odhady nemovitostí Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Služby: - střednědobé a dlouhodobé investice v oblasti prodeje a zpětných pronájmů nemovitostí - investice do realit

Radek Záhorka je realitní poradce. Zaměřuje se na prodej a pronájem malých a středních bytů v Praze. Je také autorem elektronické knihy 10 kroků při prodeji nemovitosti. Kontaktujte Radka Záhorku a poznejte, jestli Vám sedí jeho přístup.

Realitní činnost. Prodej a pronájem bytů, domů a pozemků v Praze a okolí. Realitní služby na míru pro Vás. Férové jednání a žádné poplatky.

Realitní makléř, prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní činnost Pronájem spotřebního zboží Poradenská činnost v oblasti obchodu a služeb Automatizované zpracování dat Poskytování software.

Realitní makléřka společnosti MAXIMA REALITY.

Poskytování služeb v oblasti prodeje a pronájmu rodinných domů.

Makléř realitní firmy ALARES Reality.

Realitní makléř společností RE/MAX Alfa.

Realitní makléř v Pražské realitní kanceláři J&J.

Vyhledávání a realizace investičních příležitostí v tuzemsku i cizině. Služby realitní kanceláře.

Realitní makléř - prodej a pronájem nemovitostí

Certifikovaní makléři společnosti RE/MAX. Prodej realit.

Makléřka společnosti RE/MAX. Prodej realit.