Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Svým klientům poskytuji OSOBNÍ PŘÍSTUP, BEZPLATNOU úschovu finanční­ch prostředků, PORADENSTVÍ v oblasti výměn bytů i jejich REALIZACI, klasickou realitní­ činnost jako je PRODEJ bytů, domů, pozemků apod., PRONÁJMY nemovitostí­ a jejich SPRÁVU, ODHADY cen nemovitostí­, kompletní­ servis v oblasti FINANCOVÁNÍ nemovitostí­ (hypotéky, úvěry apod.), ...

Prodej a pronájem nemovitosti v Praze a Středočeském kraji.

Prodej - byty - domy Poskytuje - chraněné rezidenční bydlení

Zajišťujeme ucelené spektrum služeb v oblasti trhu s nemovitostmi. Hlavními pilíři našeho podnikání se staly tyto oblasti: - zprostředkovatelská činnost všech komodit realitního trhu a to nejen na území České republiky, ale i v zahraničí - dražby dobrovolné, které zajistí transparentní a výnosné zpeněžení majetku - poradenství, ...

Realitní kancelář - zajišťuje prodej a pronájem bytů, rodinných domů a rekreačních objektů. - nabízíme výkup nemovitostí. - kompletní právní servis, znalecký posudek a daňové přiznání.

Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky - nebytové a komerční prostory - poradenství.

Provádění komplexní inspekce komerčních prostor, budov, výrobních podniků, školských zařízení, bytových domů. Prověření stavu budov, technologií, dokladů, revizí. Kontroly bezpečnosti a komfortu zákazníků. Prověřování kvality služeb, potřebného počtu a chování zaměstnanců. Využívání možných dotací EU. Expertýzy nedostatků. Návrhy ...

Pojištění Advokátní konzultace Realitní činnost a ochrana

BytyRealityPraha.cz je realitní internetový server nabízející k prodeji či k pronájmu nemovitosti a reality mezinárodní realitní kanceláře Duna House sídlící v Praze a expandující na český trh s nemovitostmi od roku 2011.

Investiční společnost. Developerská činnost. Podpora rozvoje obchodního, kancelářského, rezidenčního a logistického sektoru.

Realitní makléř. Realitní činnost Finanční poradenství. Hypoteční a podnikatelské úvěry.

Nemovitosti: - výběr z naší nabídky nového bydlení nebo Vám najdeme bydlení na míru z nabídky na trhu starších nemovitostí - vykoupíme nebo zajistíme prodej Vašeho současného bydlení - zajištění kompletních realitních služeb při koupi a prodeji nemovitosti Stavby: - kompletní výstavba rodinných a bytových domů na klíč - prodej, ...

Společnost RiPSS s.r.o. byla založena v roce 1993 a od té doby působí v oblasti poskytování služeb spojených zejména s nemovitostmi. Jednou ze specializovaných činností, kterými se naše společnost zabývá je i tržní oceňování majetku, nemovitostí a podniků na základě vydané koncesní listiny.

Realitní kancelář, prodej nemovitostí. Pobočka Zlín: Gahurova 5265 vedle GE MONEY v areálu Svitu

realitní kancelář, poradenství v realitní problematice, certifikovaný makléř,

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky