Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Služby: -realitní kancelář zprostředkuje prodej a pronájem všech nemovitostí včetně družstevních bytů.

Nabízíme Vám kompletní servis při zajišťování bydlení a při prodeji nemovitostí ve Středních a Jižních Čechách. Nyní už nikam nemusíte chodit. Stačí jen vytočit telefonní číslo 733 36 15 36 a my k vám přijedeme a postaráme se o vše potřebné. Výhody, které Vám nabízíme jsou následující: Nízká provize za zprostředkování prodeje, , tržní odhad v ceně ...

Služby: -realitní kancelář -oceňování nemovitostí -znalecké posudky -zprostředkování prodeje a nákupu nemovitostí.

Služby: -archivní služba -spisová služba -skartace dokumentů -realitní činnost.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem nemovitostí. Investiční služby.

Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění investičních činností ve výstavbě rodinných domů i bytů a zasíťování parcel.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel

Průmyslový a logistický areál Jitex. Pronájem ploch v průmyslovém a logistickém areálu JITEX Písek: - výrobní a logistické prostory v rozsahu stovek až tisíců m2 vhodné pro různé druhy podnikání. - kanceláře, kancelářské prostory v rozsahu 2000 m2. Ubytovna. Ubytovací kapacity 200 lůžek.

Zprostředkování - prodej nebo pronájem nemovitostí - kompletní realitní, právní a poradenský servis

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, ...

Oceňování nemovitostí pro potřebu dědického řízení a podobně. Dalším oborem je realitní činnost.

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Tepelné hospodářství. Teplárenství, TUV - dodávka, výroba a rozvody: - tepelná energie. Správa bytového a nebytového fondu města. Správa majetku.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti. Správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - chalupy - komerční nemovitosti.

Realitní kancelář. Realitní služby. Reklamní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - zpracování projektové dokumentace - zajištění všech potřebných povolení.

Námořní doprava. Správa, údržba: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti. Pronájem: - byty.

Stavební firma. Realitní kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví.

Realitní činnost. Nákup, prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění veřejných dražeb - znalecké posudky - veškerý právnický servis - likvidace společností - výkon správy majetku - poradenská činnost při konkurzních řízeních a insolventnosti.