Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
ESPRIT living s.r.o. je realitní kancelář nabízející kvalitní bydlení v oblíbené lokalitě Sadová nad Kociánkou v Králově Poli.

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

INVESTSERVIS RK s.r.o. zabezpečuje správu nemovitostí.

Realitní společnost REAL major, s.r.o.poskytuje prodej a pronájem rodinných domů, bytů, stavebních pozemků, novostaveb a výstavbu rodinných domů na zakázku.

ZNÁMÁ FIRMA s.r.o. provozuje služby - realitní činnost - agenturní činnost v oblasti kultury a umění - výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů - reklamní činnost a marketing - pořádání kulturních produkcí, zábavy.

Bentwood, s.r.o.provozuje e-shop se zahradním nábytkem, sedacím nábytkem z umělého ratanu - židle, barové židle, lehátka, slunečníky, hliníkový nábytek apod.

ŠIMEK 96, spol. s r.o. provádí administrativní a technickou evidenci domů, nájemců, vlastníků, plateb. Také provádí odstranění havarijních situací

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, ...

Realitní činnost, kancelář, reality, zprostředkování, prodej, nabídka nemovitosti, nemovitostí.(rodinný dům, RD, domy, byty, stavební pozemky, pozemek, komerční prostory, nebytové prostory, garáže, sklepy..) Poptávka klientů po koupi, koupě nebo pronájmu, pronájem nemovitosti. Finanční služba. Komplexní finanční služby v oblasti bydlení a ...

Věnujeme se pronájmu nebytových prostor. Naše společnost nabízí zájemcům pronájem nebytových prostor v logistickém centru Kuřim u hlavního tahu z Brna na Svitavy. Pronajímáme skladové haly, venkovní skladové plochy, skladové přístřešky, samostatné kanceláře i kontejnerové buňky. V prostoru areálu je možné využívat celou řadu dalších ...

Lubomír Nesnídal provozuje realitní agenturu ve Znojmě. Zprostředkuji vám koupi, prodej a pronájem nemovitostí. Zajistím financování nemovitostí, pojištění majetku, právní poradenství. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty - komerční objekty - garáže.

Služby, pronájem: -nebytové prostory Brno -sklady Brno.

Pomoc s prodejem nemovitostí pro bydlení a rekreaci na celém území Jižní Moravy.

V našem Úvěrovém centru poskytujeme kompletní finanční poradenství a realitní servis. Pomůžeme Vám se zprostředkováním hypotéky, konsolidace a půjček. Postaráme se o prodej a výkup nemovitostí, včetně vypracování znaleckého posudku a odhadu a bezpečnou advokátní úschovnu.

V našem Úvěrovém centru v Hodoníně poskytujeme kompletní finanční poradenství a realitní servis. Pomůžeme Vám se zprostředkováním hypotéky, konsolidace a půjček. Postaráme se o prodej a výkup nemovitostí, včetně vypracování znaleckého posudku a odhadu a bezpečnou advokátní úschovnu.

Společnost TFDesign, s.r.o. se specializuje na projektování bytových staveb, inženýrskou činnost ve stavebnictví a správu a údržbu nemovitostí.

Realitní makléřka. Zajištění odhadu ceny nemovitosti, propagace, právní servis. Pomoc se zajištěním financování koupě nemovitosti. Online odhad ceny nemovitosti zdarma.

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Obchodní činnost: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Správa a údržba nemovitostí -Dokončovací stavební práce -Specializované stavební činnosti -Přípravné práce pro stavby

Služby v oblasti stavebnictví: - výstavba a rekonstrukce RD, komerční budovy a byty - zateplení a revitalizace RD a jiných budov - výměna oken a jiných stavebních výplní - projekční a inženýrská činnost - prodej stavebních materiálů. Facility management. Výroba a montáž reklamy, včetně světelné.

Prodej, výkup: -starožitnosti -obrazy, nábytek, sklo, hodiny, porcelán, keramika, svítidla, plastiky, šperky, hračky, militarie, kovy -veškeré staré věci za hotové i do komise, včetně pozůstalosti -bezplatně a na počkání určíme pravost zlatých a stříbrných šperků a briliantů -zprostředkujeme prodej nábytku, obrazů, soch a jiných uměleckých ...

Projekce, projektant, projekční kancelář, projektování: -projektová dokumentace pro stavební povolení -pozemní, bytové, hospodářské, občanské stavby -rodinné domy -půdní vestavby -podnikatelské provozovny -administrativní budovy -výrobní a obchodní centra -zdravotnická zařízení -hotely, ubytovny -restaurace, kuchyně -skladové ...