Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Pronájem, prodej, odhad nemovitostí. Finanční, daňové poradenství. Projekce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

Erich Bergmann se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí, obchodních, kancelářských a bytových prostor.

Realitní kancelář, reality: -zprostředkování prodej a pronájem všech druhů nemovitostí, pole, pozemek -nákup, prodej byty a rodinné domy -pronájem obchodní prostory a obchodní domy, skladové a výrobní plochy a objekty Nájemní domy, kanceláře, pozemky, garáže, haly Právní servis kupní a nájemní smlouvy. Hypoteční ...

Činnost: - realitní makléř - prodej bytů, domů, pozemků, nebytových prostor

Provozování realitní kanceláře s nabídkou služeb při zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí.Realitní kancelář.

Soudní znalec v oboru ekonomika - certifikovaný odhadce staveb a pozemků ČKOM - člen ČKOM Realitní činnost

Společnost HProtekta s.r.o. provádí stavební práce, rekonstrukce bytových jader a bytů. Firma se také zabývá správou a údržbou nemovitostí.

Kaktus Reality Invest s.r.o. je odnož společnosti Kaktus reality.

Společnost Kaktus Reality Group s.r.o. provozuje realitní kancelář.

Návrh, instalace a servis - potrubní pošta Měření a regulace - technické zařízení budov vytápění Návrh, instalace - technické zařízení budov (vytápění) Servis - technické zařízení budov (vytápění) Realitní kancelář Realitní kancelář

Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkovatelská činnost -Realitní agentury -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Taurus Reality, s.r.o. zajišťuje správu bytových domů, kompletní správa bytového fondu

Správa nemovitostí a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostní služby, ostraha objektů, úklidové práce, údržba zeleně.

Stavební bytové družstvo. Správa, provoz, opravy, pronájem: - nemovitosti, domy.

Společnost NVJ Slévárenská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Neumann a Prőll, investiční s.r.o. se specializuje na nákup a pronájem, případně prodej rezidenčního bydlení.

Realitní poradenství. Komplexní finanční poradenství při financování nemovitosti. Vyřízení hypotéky. Pojištění nemovitosti.

Pronájem, provoz: - garáže, parkovací plochy pro veřejnost, parkoviště.