Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Pronájem: - vlastních nemovitostí (nemovitosti).

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí Správa bytových i nebytových domů a budov Poradenství v oblasti nemovitostí Privatizace bytového fondu Znalecké posudky Daňová přiznání k dani z nabytí nemovitosti.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a ...

Realitní činnost Prodej, pronájem - byty - domy - pozemky

Služby: -zpracování dat -služby databank -správa sítí -správa a údržba nemovitostí -poskytování software -poradenství v oblasti hardware a software -zasilatelství

Služby: - realitní kancelář - znalecké posudky - odhady

Pronájem: -kanceláře Práce: -zateplování domů Služby: -projekční činnost

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Pronájmy a prodeje bytů, nemovitostí, reality, pozemky, RD, vily, nebytové prostory, plovoucí podlahy, stavební firmy, rekonstrukce, parkety, koupelny, kuchyně, pojištění, hypotéky, úvěry.

Realitní činnost: - komplexní správa a údržba bytového fondu - správa SVJ a BD - správa ostatních nemovitostí - provoz tepla - provoz domovních kotelen - vedení účetnictví Prodej, pronájem: - nemovitosti - bytů (byty) - domů (domy) - nebytové prostory - kanceláře - garáže.

Stavební bytové družstvo družstvo spravuje celkem 1799 bytů a 106 garáží v 36 domech, z toho je 27 v Bohumíně a 9 v Rychvaldě. Zajišťujeme také vedení účetnictví a další služby pro malá bytová družstva a SVJ. Správa a údržba bytového fondu i nebytových prostor: - vedení účetnictví spojené s provozem domu - provádění bankovních úhrad na ...

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí (SVJ, BD, OC) Provoz tepla

Krátkodobý a dlouhodobý pronájem výrobních a skladovacích hal a administrativních prostor.

Realitní činnost, Dražební činnost, Ocenění nemovitých věcí Kancelář: Kopřivnice, Štefánikova 1163

Správa nemovitostí: - byty, bytové domy, administrativní budovy.

Služby: -výkup kovů -doprava a mechanizace -pneuservis -pronájem skladu Prodej: -uhlí -koks -brikety -dřevo -sypké hmoty