Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - byty, domy, pozemky, kancelářské prostory.

Pronájem: -prodejní a kancelářské prostory. Prodej: -konfekce -spodní prádlo -Kenvelo -móda mladých -bytový textil -metrový textil -a další...

Pronájem: - prostory pro zubní ordinace - nebytové prostory pro provozování služeb.

Realitní kancelář, reality. Prodej, pronájem: - nemovitosti - bytů, byty - domů, domy - nebytové prostory - kanceláře - garáže. Výkup nemovitostí. Služby: - zajištění financování. - poradenství. - znalecké posudky. Frenčízingové sdružení fyzických osob. Působnost: - Moravskoslezský kraj - Zlínský kraj - Olomoucký ...

Realitní kancelář Reality Naděje zajišťuje prodej a pronájem nemovitostí - rodinných domů, bytů, pozemků a komerčních budov včetně komplexního právního servisu. Pro prodávající jsou naše služby zdarma a pro kupující zajistíme dle potřeb i financování nemovitosti.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy.

-Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Vydavatelské činnosti, ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Realitní kancelář. Portál www.svetemdreva.cz RETRO bazar zastavárna

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Realitní činnost.

Maloobchod, prodej: realitní činnost - prodej, pronájem a výkup nemovitostí poskytování hypoték

Bezpečnostní agentura Správa nemovitostí Úklidová služba

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Realitní kancelář, služby: - koupě, pronájem bytů, RD, pozemků - výkup nemovitostí - bezplatné poradenství - kompletní realitní služby, právní servis.

Poskytujeme: - právní servis - prodej nemovitostí.

Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Realitní kancelář. Prodej, nákup, pronájem: - bytů - zemědělských objektů - chalup - rodinných domů - nebytových prostor.

Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.