Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Správa bytů a nemovitostí. Výroba a rozvod tepla. Energetické konzultace, audity. Projektová činnost.

Správa a pronájem nebytových prostor. Poradenská činnost.

Realitní kancelář: -obchod s nemovitostmi.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Práce: -instalatérské -topenářské -drobné stavební -správa budov -měření tepla, vody.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Inženýrská kancelář. Stavební firma. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Architektonická a inženýrská činnost. Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Realitní kancelář. Geodetické práce.

Služby: -správa nemovitostí, nebytové i bytové domy. Máme zkušenosti v oblasti nemovitostí jak z titulu správy, tak i realitní činnosti.

Realitní kancelář. -zprostředkování prodeje nemovitostí včetně bytových a nebytových jednotek -zprostředkování koupě nemovitostí -zprostředkování pronájmu bytů, nebytových prostor, komerčních objektů -sepsání kupní smlouvy, darovací smlouvy, směnné smlouvy, smlouvy o věcném břemenu -zajištění podkladů pro převod ...

Realitní a projekční kancelář.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Realitní služby: Nabízíme tyto služby: - bezplatné konzultace - účinnou inzerci na největších realitních serverech - inzerci v tištěných realitních magazínech - zařazení do celosvětového vyhledávače nemovitostí - nabídnutí jejich nemovitosti zájemcům z vlastní databáze - stanovení optimální ceny Vaší nemovitosti pro rychlé a úspěšné ...

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Realitní kancelář: -nákup a prodej nemovitostí -byty -domy -chaty -pozemky -nebytové prostory -zprostředkování nájmů -zpracování znaleckých posudků -správa nemovitostí -údržba nemovitostí -oceňování nemovitostí -elektroinstalatérství.

Realitní služby: -konzultace a poradenství, jak nemovitý fond nejlépe a nejvýnosněji využívat -naše bohaté zkušenosti s prodejem, pronájmem a koupí nemovitostí -stanovení reálných cen nemovitostí pro účely jejich prodeje, koupě a pronájmu.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje nemovitostí -zajištění úvěrů, hypoték.

Realitní kancelář: -kompletní servis nemovitosti -prodej, pronájem -byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky.

Zprostředkování koupě a prodeje nemovitostí včetně vyřízení všech formalit při nákupu a prodeji bytů, obytných domů i prostor pro podnikání, prodej stavebních parcel a pozemků hlavně v regionu Plzeň a západní Čechy. Správa finančních prostředků.

Realitní a bytová agentura: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu, nájmu veškerých nemovitostí -právní a daňové poradenství -developerská činnost.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.