Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: - prodej, pronájem, správa nemovitostí.

Galerie, služby: - obchody - prostory k pronájmu

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí

Správa nemovitostí Úklidová služba

Služby: - komplexní zajištění celého hypotečního úvěru - prodej a realizace developerských projektů - nákup, prodej či pronájem všech typů nemovitostí.

Služby: - pronájem luxusních nemovitostí v lokalitě Prahy 1.

Dodávka: - fotovoltaické měniče - fotovoltaické přístroje

Služby: - realitní kancelář zaměřená na prodej a pronájem prémiových nemovitostí

Činnost: - realitní služby - architektonická činnost

Služby: - vedení účetnictví - správa majetku, nemovitostí - správa vozového parku.

Služby: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem plně zařízených kanceláří - virtuální linka - vyřizování vzkazů a příjem i odesílání pošty

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Landia Management s.r.o. je významná inženýrská a investiční společnost, která se soustředí na developerskou činnost. Zaměřujeme se na rezidenční, rozvojové a volnočasové projekty na území města Prahy. Nabízíme komplexní služby, od vypracování projektové dokumentace, přes vyřízení legislativy, až po výslednou realizaci, prodej nebo pronájem ...

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Zajišťování kompletní správy nemovitostí všech forem vlastnictví

Společnost KD Pragma, a.s. byla založena v roce 1998, kdy navázala v podnikatelské činnosti na společnost Pragma s.r.o. působící na trhu od roku 1996 se stejným předmětem podnikání. Je specializovanou společností, jejímž hlavním předmětem podnikání je zajištění technického a energetického provozu budov a úklidových prací. Činnost zabezpečuje ...

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Nákup a prodej - nemovistostipronájem - byty Pronájem - komerční budovy Správa a údržba - nemovitosti.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Pronájem - byty - kanceláře Správa a údržba - nemovitosti

Provádíme zateplování fasád a komplexní rekonstrukce domů, bytů i nebytových prostor. Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí.