Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Prodej a pronájem rodinných domů, bytů, rekreačních objektů i pozemků v Praze a Českých Budějovicích. Zajišťujeme právní servis.

Služby: - služby realitní kanceláře - krátkodobé pronájmy bytů zejména v centru Prahy - kompletní servis při prodeji, koupi a pronájmu nemovitosti - pronájmy komerčních prostor - inženýrsko-investorská činnost - příprava developerských projektů - právní a poradenský servis, vyřízení všech úkonů s Katastrem nemovitostí - zajištění podkladů ...

Správa, prodej, pronájem nemovitostí a investice do nemovitostí.

Skladování ovoce a zeleniny: - sklady pro zeleninu a ovoce - chlazení a zmrazení.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, ...

Společnost RESTAV, rekonstrukce-stavby s.r.o. se již řadu let věnuje stavební činnosti. Realizujeme stavby, přestavby a rekonstrukce bytů či domů. Dále se zabýváme správou nemovitostí a realitní činností. Provádíme údržbu, úklid budov, dále zajišťujeme vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytů a podobně. Stavební činnost: - ...

Společnost Tarancia, SE byla založena v roce 2012. Specializuje se na správu průmyslových areálů, nemovitého majetku ?a energetických projektů.

Realitní kancelář. Kompletní nabídka nových bytových projektů, luxusních nemovitostí, starší domů a bytů, včetně pronájmů, poradenství a hypotečního servisu. Spolupráce s investory v oblasti business developmentu..

Naše nová značka se zaměřuje na nadstandardní, zejména rezidenční nemovitosti k prodeji i k pronájmu v prestižních lokalitách Prahy a okolí.

Správa, prodej a pronájmy nemovitostí v Praze. Správa nemovitosti Praha Nabízíme naše služby společenstvím vlastníků nemovitostí, družstvům, fyzickým osobám, s. r. o. i akciové společnosti. Co pro Vás zařídíme: - studii o nemovitosti - vypracování stavební dokumentace a povolení - výstavbu - správu hotové budovy. Spolupracujeme s ...

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Inzerce nemovitostí. Prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, chat a chalup z celé ČR.

Kompletní servis služeb a poradenství v oblasti realit. Prodej bytů a domů v Praze a okolí. Jako obchodník pracuji přes 15 let, v realitách působím od začátku roku 2010. Vedle běžné makléřské činnosti poskytuji nezávislé konzultace při prodeji/koupi nemovitosti, píšu blog s realitní tématikou, jsem spoluzakladatelkou realitní platformy ...

Provozujeme hlídané parkoviště v Praze u Letiště Václava Havla. V ceně parkovného je odvoz luxusním automobilem k letištním terminálům. Nabízíme také služby autoservisu.

Zprostředkováváme soukromou inzerci nemovitostí soukromým osobám i právní servis.

Hledáte levné parkování u letiště Praha? Ztrácíte přehled o cenách všech hlídaných parkovišť? Vyzkoušejte náš srovnávač cen parkovišť u letiště Václava Havla, který funguje zároveň i jako booking. Seřadit parkoviště lze podle cen, ale také dle hodnocení.

Nonstop parkování v Praze dlouhodobé i krátkodobé pronájmy parkovacích stání v areálu s non-stop obsluhou služebním psem a online kamerovým systémem.

Stránky realitního makléře pro hlavní město Prahu a Středočeský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí.