Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Správa a nemovitosti Dodávka - samolepící etikety

Investování do výstavby fotovoltaické elektrárny. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Zprostředkování pronájmu a prodeje nemovitostí jiných realitních kanceláří se zaměřením na rekreační objekty - chaty, chalupy.

Nabízíme kompletní správu nemovitosti. Ušetřete náklady a čas, spravujte svou nemovitost efektivně a mějte všechny informace online. Systém odborné správy nemovitosti je ucelený soubor činností, který zajistí provozuschopný stav Vaší nemovitosti. Je určen pro firmy, obce a města, které chtějí hospodárně a cílevědomě spravovat svůj majetek a chybí ...

Činnost: - příprava a prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - konzultace v oblasti rezidenčních či komerčních nemovitostí, právních, daňových a finančních záležitostech. Zprostředkování - prodej nemovitostí. Ocenění nemovitostí.

realitní kancelář: nabídka: - nákup, prodej, pronájem rodinných domů, vil, bytů, činžovních domů, kancelářských budov, nebytových prostorů, chat, zahrad, polí, luk, sadů, rybníků, lesů a jiných.

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Provozujeme stavební bytové družstvo v Neratovicích. V současné době se družstvo zabývá především komplexní správou bytů a nebytových prostor ve svém vlastnicství a dále tyto služby nabízí a zajišťuje pro další samostatné subjekty z řad malých bytových družstev a vlastníky bytů.

Obchodně - administrativní centrum. Pronájem: - kancelářské prostory, kanceláře - skladové prostory, sklady. Revitalizace areálu bývalého pivovaru za účelem obnovení provozu pivovaru v Českém Brodu.

Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy. - čalouněné sedací soupravy. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí.

Pronájem: - nemovitosti: - byty - nebytové prostory. Zasilatelství a zastupování v celním řízení.

Veškeré stavební práce. Realizace, výstavba. - pozemní a inženýrské stavby. Pronájem: - vlastní nemovitosti.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem průmyslového areálu Theodor: - haly s portálovými jeřáby - kanceláře, kancelářské prostory. Služby. - ostraha areálu. Developerská společnost. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Revitalizace, modernizace, rekonstrukce: - budovy průmyslového areálu.

Výroba, velkoobchod: - punčochové a ponožkové zboží. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Prodej - pozemky Stavební činnost - rodinné domky

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Provozujeme činnost realitní kanceláře.

Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - činžovní domy Prodej a pronájem - nebytové prostory - kanceláře - skladové prostory