Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
REALITY-MB Petr Šimice Pohodová realitní kancelář. Nezávislý realitní profesionál. Potřebujete Pomoc, Prodat, Pronajmout, Poradit, Peníze, Pojistit, Půjčit, Právníka…. Nabídka služeb realitního makléře.

Pronájem - nebytové prostory

Letecká doprava Investice Správa nemovitostí Architektonická činnost

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí - provádění odhadů nemovitostí pro úvěrové řízení

Zabýváme se stavbou řadových rodinných domů, dvojdomů a nabídkou pozemků. Nabízíme realizace inženýrských sítí.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem všech druhů nemovitostí: - prodej bytů - prodej rodinných domků - prodej pozemků - pronájem.

Inženýrská činnost ve stavebnictví: -příprava a dozorování staveb. Znalecké posudky: -oceňování nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí. Realitní činnost i developerská. Dodávky staveb na klíč. Projekce staveb a dalších zařízení.

Reality Kolín Nabízíme: -byty -rodinné domy -pozemky -komerční budovy -činžovní domy Bezplatná evidence nabídek a poptávek nemovitostí v naší databázi Poradenská činnost. Zajištění oceňování nemovitostí. Komplexní právní servis spojený s převodem vlastnictví nemovitostí. Pravidelné informování klientů evidovaných v ...

Naše služby: - pronájem skladů, kanceláří - pronájem volných manipulačních ploch - prodej pohonných hmot

Správa, údržba: - byty - nebytové prostory - nemovitosti. Realitní kancelář.

Jsme realitní inzertní server zaměřený na pronájem bytů, domů, kanceláří a dalších nemovitostí od přímých majitelů i realitních zprostředkovatelů a kanceláří

Půjčky - úvěry Realitní kancelář Realitní kancelář Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Specializujeme se: - facility management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty.

Realitní kancelář: -prodej a koupě bytů, chat, chalup a rodinných domů.

Naše služby: - správa a údržba nemovitostí - malířské, lakýrnické, natěračské práce - úklid a čištění.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, komplexní správa objektů ve vlastnictví družstev, společenství vlastníků, soukromých fyzických osob

Realitní kancelář Prodej a pronájem bytových i nebytových prostor.

Realitní kancelář Reality Obzor zprostředkovává, vyhledává nemovitosti(rodinné domy, byty v osobním i družstevním vlastnictví, pozemky, garáže, chaty, chalupy) k prodeji, nákupu, pronájmu, zajišťuje právní služby, finanční poradenství, řešení exekučních řízení na nemovitostech, zajištění 3D projektů obytných prostor, úpravy zahrad, zajištění ...

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Realitní služby: -včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí -specializace na Berounsko a Prahu Západ prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních objektů. -Správa bytových domů pro SVJ -Správa nájemních bytů.

Pronájem skladových prostor 10 - 2000 m2, pro firmy i soukromé osoby. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem skladu v uzavřeném střeženém areálu..

Nabízíme: - pronájem multifunkční budovy.