Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
-Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Realitní kancelář - prodej nemovitostí.

Služby: - správa a úklid nemovitostí Montáž, servis: - zabezpečovací systémy EZS a EPS - přístupové a docházkové systémy - domácí telefony Správa datových sítí.

Realitní kancelář. Zajišťujeme realitní i právní servis, máme zázemí vlastní advokátní kanceláře. Pomůžeme zajistit financování.

Odhady nemovitostí. Znalecké posudky.

Ubytování: - celoroční ubytování v soukromí: - 2x dvoulůžkový pokoj - 1x apartmán - 1x byt 2+1. Realitní činnost.

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Služby - správa majetku - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové práce.

Strategická průmyslová zóna Holešov - správa, prodej a pronájem pozemků v průmyslové zóně Holešov.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin

Služby: - realitní činnost - prodej stavebních pozemků

Skupina CREAM se dlouhodobě specializuje na poskytování nadstandardních služeb v oblasti nemovitostí, včetně výstavby nových a rekonstrukcí stávajících objektů. Skupina CREAM je uskupení společností pod managementem CREAM uzavřený investiční fond, a.s. Hlavní činností fondu a podřízených společností skupiny je vyhledávání a realizace ...

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: -pozemní, inženýrské stavby -komplexní výstavba -nástavby, půdní vestavby -rodinné domy -tepelně izolační systémy. Prodej stavebnin. Realitní činnost: -prodej a pronájem bytů a domů.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely.