Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář s tradicí od roku 1998 na trhu s realitami Zlín, Otrokovice a okolí nabízí: - profesionální a komplexní služby v celém spektru realit - prodej, koupě nebo směna všech typů nemovitostí, bytů, rodinných domů a pozemků.

Naše bytová agentura provádí: - zprostředkování prodeje bytů a domů - pronájmy bytů a domů. Zaměřujeme se na Zlín a okolí.

Služby: - znalecká činnost ( vypracování znaleckých posudků pro finanční úřady, notáře i banky, tržní ocenění nemovitostí) - realitní činnost - inženýrská činnost ve stavebnictví - projektová činnost v investiční výstavbě

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření -hypotéky -poradenské -zprostředkovatelské.

Realitní kancelář: - byty, domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční nemovitosti.

Spolehlivá makléřská společnost.

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Pronájem prostor ve Zlíně. Komerční, výrobní, sportovní prostory, sklady, obchody a kanceláře Zlín.

Správa, pronájem: - vlastní nemovitosti.

Znalecká a realitní kancelář. Kompletní činnost realitní kanceláře: - prodej, koupě - byty, rodinné domy, garáže, chaty, pozemky atd. - zajištění kupních a darovacích smluv. Znalecké posudky k nemovitým věcem pro: - daňové řízení - dědické řízení - tržní (obvyklá) cena nemovitostí - a další

Finační služby - st. spoření, penzijní poj., životní pojištění, investice, úvěry Realitní kancelář. Nákup, prodej a pronájem: -nemovitostí.

Realitní zprostředkovatelská kancelář. Služby: -nákup a prodej: -nemovitosti -kolaudace -hypotéky -úvěry. -vypracování: -znalecké posudky.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, ...

Složení pokojů: -30 dvoulůžkových, vana nebo sprcha. Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: -restaurace, kavárna a denní bar 50 míst -možnost ubytování se psy. Pronájem: -nebytové prostory na kanceláře

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Truhlářství, podlahářství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, ...

Čištění odpadních vod. Všeobecná realitní činnost: - pronájem - prodej. Dodávka: - voda - vodárenské armatury.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory

Provádění dobrovolných a nedobrovolných dražeb.Komplexní realitní servis týkající se koupě, prodeje, pronájmu a nájmu nemovitostí. Vyplácení zástav a exekucí.

Nabízíme logistické a skladovací služby. Zabýváme se konsignačním i expedičním skladováním materiálu a výrobků s možností dodání do výroby. Poskytujeme k pronájmu výrobní, skladovací a kancelářské prostory.

Pronájem: -kanceláře Kanceláře: -flexibilní členěný prostor -internet -sítě LAN -parkování u budovy -umístění v centru města. Denní kancelář: -hodinový či denní pronájem školící místnosti nebo kanceláře.

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Pronájem movitého a nemovitého majetku. -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě