Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Správa komerčních a nekomerčních nemovitostí.

Služby: - výstavba rezidenčních bytových domů a polyfunkčních objektů s následným prodejem a pronájmem bytových jednotek a komerčních prostor. Zajišťujeme též správu nemovitostí.

Služby: - údržba, správa a provoz komerčních nemovitostí. Revize: - plynová zařízení, kotle. Dodávka, montáž, servis: - chladicí zařízení - klimatizace - vzduchotechnická zařízení.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory. Správa vlastního majetku.

Malířské práce Správa - budovy Stavební práce Dokončovací stavební práce

Montáž a servis: - elektronická zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Montáž a servis: - elektronické požární systémy Elektroinstalační práce - elektrorevize - montáž telekomunikačního vedení pro společnost TELEFÓNICA O2 Správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář, reality, realitní činnost. Prodej, pronájem, distribuce: -byty, bytů, -rodinný dům, domy -komerční objekty -pozemky, pozemek, ostatní -kancelářské, nebytové a obchodní prostory -chata, chalupa -činžovní domy a jiné reality.

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Vedení: - účetnictví. Realitní činnost: - bytové prostory - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Personální a pracovní agentura. Stavební firma. Správa a údržba nemovitostí. Přípravné a dokončovací práce pro stavby.

Realitní kancelář. Správa a pronájem nemovitostí: -právní poradna -realitní poradna -hypotéční poradna.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost.

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Stavební bytové družstvo. Správa a údržba bytového fondu.

Činnost: - správa nemovitostí - finanční a konzultační služby - informační technologie.

Správa majetku města Miroslavi. Čistírna odpadních vod (ČOV Miroslav) telefon: 515 333 402 Vodohospodář mob. 724 168 182

Úklidové služby pro firmy: -pravidelný úklid -postavební úklid nebo po malířích -mytí oken i za pomoci horolezecké techniky -servisní a dodavatelský úklid -čištění oken, koberců, čalouněného nábytku -čištění žaluzíí, praní prádla. Byt a dům: -pravidelný úklid -generální úklid -speciální služby. Dezinfekce, ...

Správa bytového fondu. Poradenství: - právní - v oblasti správy domů, bytů a nebytových prostor a činností souvisejících s realizací Zákona o vlastnictví bytu. Montáž, servis: - výtahy. Práce, revize: - elektroinstalatér - vodoinstalatér - topenář. Opravy, servis: - plynová zařízení. Instalace, servis: - měřicí a regulační ...

Stavební bytové družstvo - správa a údržba: byty, domy.

Služby: -komplexní, optimální správa jejich nemovitostí -dokonalá orientace na zákazníka -zkoumáme potřeby našich klientů.

Mediální zastoupení společnosti Technická správa nemovitostí