Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Správa nemovitostí - technická správa - úklid, revize, opravy a pravidelná kontrola stavu nemovitosti - ekonomické služby - právní a realitní služby.

Správa a řízení budov - pronájem kanceláří a obchodních prostor.

Společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. se v rámci svých činností zaměřuje na komplexní správu: - komerčních budov - administrativní budovy, hotely, nákupní centra, budovy státní správy, logistická centra, apod. - bytových domů s nadstandardními službami - rezidence, bytové komplexy - částí výrobních areálů.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Předmětem podnikání bezpečnostní agentury SIPADAN a.s. jsou bezpečnostní služby, úklidové práce, ochrana osob a majetku či správa nemovitostí a budov po celé ČR.

- Zprostředkování obchodu a služeb - Náhradní díly pro zemní a drtící stroje

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Služby: -chemický peeling -regenereční péče -lymfodrenáže

Služby pro domácnost: -malování pokojů -údržba -drobné opravy

Zabýváme se komplexní správou domů a nemovitostí, vedením účetnictví, zajišťováním oprav, údržby pro fyzické či právnické osoby. Nabízíme zajištění chodu bytového i nebytového prostoru domu, úklidové práce, údržbu zeleně v okolí nemovitosti a odklízení sněhu. Poradíme s právní bytovou problematikou.

Komplexní úklidový servis. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Truhlářství.

Hodinový manžel, služby: - zámečnické a údržbářské práce - drobné opravy a údržbu bytů, domků nebo kanceláří - pokládka plovoucích podlah, koberců - zednické a sádrokartonářské práce....a další

Činnost: - pronájem nemovitostí - technická správa nemovitostí - developerská činnost.

Pronájem a správa nemovitostí -pronájm bytů, nebytových prostor - správa nemovitostí.

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kompletní realizace interiéru - nábyteku na míru - montáž kuchyňských linek a nábytku - údržba zeleně, stříhání keřů, kácení stromů - správa a údržba nemovitostí - nonstop havarijní služba – topení, voda, plyn, kanalizace - vyklízení a úklid ...

Služby: - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - úklidové služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osob - pult centrální ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostně technické služby.

Činnost: - bezpečností služby, agentura - fyzická a technická ostraha - Facility management, správa a údržba nemovitostí - outsourcing zaměstnanců Poradenské služby: - převzetí společnosti - likvidace společností - založení a prodej společností - daňová optimalizace - poskytnutí sídla

Služby: - hodinový manžel - údržba domácnosti.

Služby: - investice do nemovitostí a výrobních podniků - poskytování poradenství při správě a údržbě nemovitostí a správě majetku - poskytování poradenství u akvizic, fúzí a corporate finance.

Inženýrská a projektová činnost - projektové dokumentace - zajištění potřebných povolení až po kolaudaci. Provádění staveb - výstavba obchodních center, výtahů a eskalátorů. Správa a údržba obchodních center.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí