Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Služby: - likvidace firem, společností, zadlužených firem - převzetí firmy - reorganizace a krizové řízení.

Služby: - registrace, parking a prodej domén

Služby - správa budov - realitní činnost, pronájem nemovitostí - úklidové služby.

Služby - správa vlastních nemovitostí - vedení účetnictví - úklid nemovitostí.

Služby: - správa nemovitostí - realitní poradenství.

Služby pro vlastníky nemovitostí - zajištění převodu bytů a nebytových prostorů - zastupování vlastníka na shromáždění SVJ - návrhy investic a oprav - vypracování stanov, domovního řádu, jednacího řádu a dalších interních předpisů SVJ - další.

Služby - realitní a developerské činnost - Facility management.

Fond je samostatnou právnickou osobou, jejímž předmětem podnikání je činnost samosprávného investičního fondu v souladu se zákonem č. 240/2013 Sb., zákon o investičních společnostech a investičních fondech, v platném znění na základě rozhodnutí České národní banky č. j. 2009/1216/570 ze dne 23. února 2009. Fond podléhá regulaci a dohledu ze ...

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí - stavební činnost

Služby: - správa a pronájem nemovitostí

Výroba, prodej, montáž: - plastová, hliníková okna - špaletová okna - EURO okna. Činnost: - správa, údržba nemovitostí - stavební úpravy.

Služby: - pronájem a správa vlastních i pronajatých nemovitostí

Činnost: - služby v oblasti komerčních nemovitostí - správa budov

Autosalon nissan-reporie Správa a pronájem vlastních nebytových prostor.

Home-Rent zajišťuje pro své klienty koupě investičních nemovitostí, krátkodobé pronájmy, klientelu, včetně kompletní péče o hosty a vaši nemovitost. Nabízíme: - službu facility management - aktivní správa budov - prodej, pronájem a nákup budov - inzerce nemovitosti - zařízení praní prádla, úklid a design stavby - pomoc při splácení ...

Správa a údržba nemovitostí, velkoobchod čistící a úklidové techniky zajišťuje úklid na českém trhu od roku 1993. Naše firma je schopna Vám poskytnout veškeré úklidové a správní služby na celém území ČR.