O provoz obytných objektů typu panelové nebo cihlové domy se starají stavební a bytová družstva, která mají v popisu práce kromě právního poradenství i mnoho dalších činností, jako jsou opravy, mezi které spadají i revize plynových zařízení.

Osm řadových rodinných domů; v klidném místě v centru obce. Nedaleko Pardubic (4 km) a Chrudimě (4 km). V těsné blízkosti je škola, školka a tělocvična, zastávka MHD, restaurace, obecní úřad, ordinace praktického i dětského lékaře a knihovna. V obci jsou 2 dětská hřiště; velké fotbalové hřiště, svah na sáňkování, rybníky s možností bruslení. ...

Relax Resort Desná Výstavba, prodej, pronájem horských apartmánů v Jeseníku: - pro rekreaci i trvalé bydlení - turisticky atraktivní lokalita - energeticky úsporné domy - moderní interiér - areál se správcem - lyžování, cykloturistika - lázně, turistika.

Stavební a obchodní společnost. Provádění staveb vč. inženýrských a současně správou a údržbou nemovitostí

Revize plynového zařízení kontroly rozvodů plynu: bytové, průmyslové, veřejmé konroly kotelen nad 50 KW zpracování provozního řádu měření spalin u spotřebičů v provední B a následná analíza zpracování protokolu o výsledku měření . revize, kontroly dle norem a pravidel. vedení evidence provedených revizí a kontrol včasné ...

Vyhledávání investičních příležitostí pro domácí a zahraniční klienty.

Provozujeme stavební bytové družstvo v Neratovicích. V současné době se družstvo zabývá především komplexní správou bytů a nebytových prostor ve svém vlastnicství a dále tyto služby nabízí a zajišťuje pro další samostatné subjekty z řad malých bytových družstev a vlastníky bytů.

SBD* NOVÝ ŽIVOT. Stavební bytové družstvo. Správa a údržba: -byty a domy.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...