O provoz obytných objektů typu panelové nebo cihlové domy se starají stavební a bytová družstva, která mají v popisu práce kromě právního poradenství i mnoho dalších činností, jako jsou opravy, mezi které spadají i revize plynových zařízení.

Organizační poradenství Účetní poradenství Zakládání a likvidace - společnosti Správa - majetek

Správa a nemovitosti Výškové práce Stavební práce

Rozvoj území. Stavební činnost. Realitní činnost.

Provoz realitního serveru s možností inzerce.

Realitní kancelář s kompletní nabídkou nemovitostí v Praze a okolí; sklady, pozemky pro výstavby, byty, domy, kanceláře. Vše na prodej - pronájem. Možnost zasílání novinek e-mailem. Kompletní realitní servis.

Realitní kancelář: - rodinné domy - kanceláře, nebytové prostory - historické objekty. Provozování a správa kancelářských budov. Firma poskytuje poradenství v oblasti ekonomiky. Zajišťování stavebních prací.

Správa a údržba domů. Nabídka prací: - klempířských - pokrývačských - tesařských - zednických - obkladačských.

Komplexní úklidový servis. Pravidelný komplexní úklid: -administrativních budov -škol a učilišť -hotelů -bankovních domů -zdravotnických a kulturních zařízení -obchodních domů -sportovních center -výrobních a skladovacích hal a dalších převážně rozsáhlých objektů. Komplexnost služeb: -mytí oken a skleněných přepážek ...

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky - nebytové. Správa budov Bourací a zednické práce

Kompletní stěhovací služby Výstavba - čističky Topenářské práce Investiční činnost Kompletní správa nemovitostí Údržbářské práce - úklidové služby Rekonstrukce památek Zakládání staveb Realizace komunikací, chodníků a parkovišť Stavební činnost - hrubé stavby - kompletní výstavba domů na klíč ...

Práce: -vodoinstalační -topenářské

Realitní činnost Správa a údržba nemovitostí