Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -sadba zeleniny -balkónové květiny -letničky -ovocné stromky -okrasné keře -růže, dřeviny, trvalky, konifery -substráty, hnojivya -keramika, truhlíky.

Velkoobchod: - obklady, dlažby - lámaný kámen - přírodní stavební materiál žula, mramor, travertin, pískovec, břidlice, onyx, vápenec, quarzit

Služby: - stavební činnost - montáže oken, dveří, garážových vrat, rolet, žaluzií

Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Oprava, servis: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Ubytovna Dana.

Správa a údržba nemovitostí -zajišťování běžných oprav a udržovacích prací na základě vystavené objednávky vlastníky -zajišťování dodávek potřebných energií a služeb, včetně jejich vyúčtování -zajišťování předepsaných revizí -vedení podvojného účetnictví -zavedení samostatného bankovního účtu -předkládání měsíčních přehledů o příjmech a ...

Stavba, výstavba: -novostavby -rekonstrukce -pergoly Služby: -vyklízení prostor Práce: -sádrokartnářské -přestavby koupelen -dlaždičské práce Montáž: -plastová okna -dřevěné okna -žaluzie

Činnost: - rekultivace - lesnické práce - sadové úpravy - údržba zeleně

Realizace a údržba zahrad - projekce zahrad - pravidelná údržba zelených ploch - provzdušňování, výživa a odplevelování okrasných trávníků - výsadby vzrostlých alejových stromů - kácení a ošetřování stromů horolezeckou technikou - tvorba a instalace dětských hracích prvků v zahradách a obcích.

Prodej, e-shop: - hnojiva - kokosová cihla

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Prodej, servis: - elektrické ruční nářadí.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře

Prodej, maloobchod: -stavební materiál DENNERT -stropní systémy -schodiště -komíny

Práce: -zednické -výškové Maloobchod, prodej: -obklady -dlažby -stavební chemie

Výroba: - kuchyně - skříně

Správa nemovitostí - úklidové práce - poskytování služeb v oblasti obchodu a gastronomie. Penzion Astra - ubytování. Účetní a daňový servis - vedení účetnictví - zpracování mezd.

Služby: - kompletní inženýrská činnost staveb - technická, technologická údržba objektů - správa nemovitostí - prodej BALNEO potřeb.

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.