Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Provádíme údržbu komunikací i veřejné zeleně a odvoz odpadů -pronájem nebytových prostor -správa a evidence hřbitova. Svoz odpadů. Údržba zeleně. Pohřební služby. Údržba komunikací, veřejného osvětlení. Pronájem kontejnerů.

Maloobchod a velkoobchod, prodej - nátěrové hmoty, omítek, zateplovacích systémů -malířské nářadí a dekorativní materiály (lišty, rozety). Provádíme tónování barev, omítek, míchání autolaků, poradenské služby, barevné návrhy fasád a interiérů.

Projektová činnost zaměřená na Feng Shui.

Automatizace řízení a optimalizace technologických procesů.

Prodej - topenářský a vodoinstalatérský materiál.

Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - vodo topo plyn - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - obklady a dlažby - sanitární výrobky - vybavení koupelen - grafické návrhy koupelen.

Zednické a stavební práce - dodávka a montáž plastových a dřevených oken včetně parapetů a žaluzií - dodávka a montáž vchodových a interiérový dveří - dodávka a montáž garážových vrat - fasády - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Prodej, půjčovna: - nářadí Služby: - jádrové vrtání - řezání železobetonu

Výroba - polystyrenové fasádní profily a lišty.

Otherm Sokolov. Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - dřevohliníková okna, dveře

Práce: -truhlářské -podlahářské Výroba: -nábytek na míru.

Prodej, montáž: - hliníkové, plastové dveře - plastová, dřevěná okna - hliníkové a plastové ploty - předokenní rolety - garážová vrata sekční, křídlová a výklopná.

Prodej kuchyňského vybavení, výhradní zastoupení - kuchyňské dřezy nerezové, dřezové baterie - drtiče - systémy odpadkových košů, sortérů.

Realitní makléř - prodej a pronájem nemovitostí.

Prodej, servis: - zahradní a lesní technika zn. Husqvarna

Zahradní centrum - návrh, realizace a údržba zahrad - terénní úpravy zahrad - výsadba stromů a keřů - celoroční údržba veřejné i soukromé zeleně - montáž závlahových systémů. Prodej - rostliny a květiny - listnaté stromy a keře - jehličnaté stromy a keře - ovocné dřeviny - trvalky - letničky.