Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Čalounictví a truhlářství Kupka. Výrobce značkového sedacího nábytku ex CORDE. Výroba, prodej, oprava: - sedací soupravy, konferenční křesla, pohovky, ušáky. Práce: - čalounické - restaurátorské - truhlářské.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Realitní makléř Helena Hrušková se již více než 20 let nabízí komplexní realitní služby v Ostravě a okolí. V rámci své činnosti nabízím veškeré služby týkající se zprostředkování nákupu, prodeje i pronájmu veškerých nemovitostí (domy, byty, průmyslové objekty, pozemky, a další). Dále se zabývám také zajištěním správy nemovitostí, což obnáší ...

Společnost Jettube s.r.o. se zabývá prodejem, servisem i pronájmem koupacích sudů.

Oborníci v Kurko Reality se specializují na prodej pozemků, bytů i rekreačních nemovitostí.

Společnost IZOUN, s.r.o. zajišťuje prodej ručního elektrického nářadí a domácích elektrických spotřebičů značky Bosch.

Naše firma Lodzie-Prejda s.r.o. se zabývá výrobou a montáží hliníkových a ocelových zábradlí a stříšek. Naši zákazníkům nabízíme rámové a bezrámové systémy pro zasklívání lodžií a zimních zahrad. Dále také nabízíme prodej a montáž stínící techniky, žaluzií a sušáků na prádlo. Svým zákazníkům jsme k dispozici v celém Moravskoslezském ...

Firma KROSTECH s.r.o. vyrábí ventilátory, odsávače, průmyslová filtrace a komponenty vzduchotechniky.

Největší výběr kvalitních garnýží a záclonových kolejnic v ČR. Vše skladem. Rychlé dodání. Rozměry na míru. Pravidelné SLEVY!

Velkoobchodní prodej: - sklo, keramika, porcelán.

Velkoobchod - voda, topení, plyn: - instalatérský materiál. Koupelnové studio. Prodej: - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - baterie - obklady, dlažby - koupelnové doplňky.

Okrasná školka ADAMETZ s.r.o. v Malých Hošticích u Opavy a v blízkosti Ostravy je zahradnictví, ve kterém pěstujeme různé odrůdy listnatých i jehličnatých dřevin jako je hortenzie latnatá, motýlí keř nebo jiné okrasné dřeviny. Prodej zajišťujeme pouze velkoobchodním partnerům. Naše zahradnictví má 30ti letou tradici a zkušenosti. Řadíme se mezi ...

Architekta, která se zabývá návrhy interiérů bytových i nebytových, drobnou architekturou a architektonickými studiemi novostaveb či rekonstrukcí bytů/domů.

Prodej, maloobchod: - podlahy, podlahoviny - barvy, laky HOSTIVAŘ - REMMERS - lazury - vinylové dílce - PVC, koberce - plovoucí podlahy - malířské potřeby.

Vývoj a výroba chladicí a klimatizační techniky pro automobilový průmysl. Výrobní závod a technické centrum klimatizační techniky: - Nový Jičín, Lužická 14 - tel.: +420-556780111 Výrobní závod a technické centrum chladicí techniky: - Hluk, Závodní 1007 - tel.: +420-572521015

Dětské rostoucí stoly pro děti 5 - 18 let Dětské rostoucí židle pro děti 5 - 18 let Značkové výrobky MAYER se zárukou 5 let. Nejsilnější firma na trhu ČR a SR.

Výroba, dřevovýroba, montáž, prodej: - nábytek (školní, kancelářský, sedací) - židle - skříně, skříň - lavice, stoly - učitelské katedry - šatní skříně - počítačové stolky (PC stoly) - školní pomůcky - školní tabule - odborné učebny.

Projekce, projekční činnost: - projektová dokumentace - stavby - interiéry. Služby: - bytový architekt. Projekční ateliér.

Expert na zdravé spaní. Výroba, maloobchod, prodej: - vybavení ložnic - postele - válendy - palandy - matrace - ložní povlečení - vyvařovací přikrývky, polštáře - lamelové rošty - nábytek z masivu (smrk, aj.) - bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sklo (skleněné vázy, misky, květináče) - keramika (obaly na květiny, květináče) - umělé květiny - dekorační materiály (písky, perličky, kamínky, oblázky, provázky perel) - porcelán a Bone China - stolní porcelán - collection Art design (mísy, podmisky, stolní porcelánové soupravy, čajové i kávové, ...

Prodej sezonních květin, dekorací apod. Realizace a údržba zahrad. Dekorování svateb, oslav, pohřbů atd.

Kuchyně na míru Housemode. Kamenná prodejna a e-shop se zaměřením na návrhy a prodej nábytku - obývacích pokojů, ložnic, vestavěných skříní a dalšího vestavěného nábytku.

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.