Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Oprava: - plynové zařízení - elekro zařízení. Montáž: - plynové kotle - spotřebiče.

Firma se zabývá dovozem a distribucí dárků, dekorací a zahradního nábytku. Velkoobchod s dekoracemi.

bytový designer - realizace a návrh interiérů - Home Staging

Firma působí v oblasti realit a stavebnictví. Zaměřujeme se na pronájem prostor k podnikání a pro veřejnou správu i pro bydlení. Kompletní servis při realizaci staveb včetně zajištění povolení a ohlášení.

Prodej -záclony a závěsy, garnýže, japonské stěny, římské rolety Šití Čalounické práce Návrhy - bytové interiéry Dodávka -tapety, kusové koberce

Dovoz, VO i MO prodej svítidel Paulmann, LABRA, aj. do interiéru i exteriéru. Spolupráce s architekty.

Barevný ráj, prodej: - barvy, laky - malířské potřeby Služby: - míchání barev

Prodej: - nerezové odtokové žlaby - sprchové panely - koupelnové baterie - palivo do biokrbu - Isopropylalkohol 99, 9%.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - bytové doplňky, bytový textil - služba designéra - záclony, závěsy - římské rolety - japonské stěny - garnýže - rolety - plisé - žaluzie - kusové koberce - divadelní opony - markýzy

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Prodej, montáž - plastová okna, dveře a příslušenství.

Firma Martin Kocián má mnohaleté zkušenosti s kompletní realizací střech. Provádíme rekonstrukce střech, pokládku krytin a také se zabýváme prodejem a distribucí levných střešních krytin, okapních systémů a plechových střech. Na provedené práce poskytujeme dlouholetou záruku. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Opravy, zateplování, ...

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Společnost Tokama stavební, s.r.o. provádí novostavby, rekonstrukce, zateplování budov, přístavby, půdní vestavby, rekonstrukce střech a to především občanských staveb, školských zařízení, nemocnic.

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.

Stavby, výstavba: - rodinné, bytové domy - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - rekonstrukce, zateplování. Provádění: - fasády - omítky - průmyslové podlahy. Prodej: - stavební materiál, stavebniny - tel.: 777720834 - okna, dveře, garážová vrata - tel.: 777720832. Betonárna: - výroba, prodej betonových ...

Společnost L2LED, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej LED svítidel, svítidel do kanceláří, škol, nemocnic a hotelů, dále realizuje fotovoltaické elektrárny a instaluje měniče vhodné pro fotovoltaický ohřev vody.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Prodej, e-shop: - aku vrtačky, aku šroubováky - pneumatické kladiva - vrtačky - magnetické, kolejnicové, příklepové - brusky, drážkovačky, střihačky oceli - kompresory - pily, frézky, cirkulárky - úhlové brusky, leštičky - rázové utahováky, sponkovačky, hřebíkovačky - štípače, vysavače, generátory - elektrocentrály.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Společnost Brusoll, s.r.o. realizuje dodávky brusných a řezacích materiálů, prodej ručního, elektrického a pneumatického nářadí.

Prodej, servis: - profesionální nářadí - těsnící materiál. Půjčovna: - nářadí.