Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Kvalitní masivní nábytek do vašeho interiéru na jednom místě. Obrovská nabídka nejrůznějších kusů postelí, židlí, skříní a podobně. Jednoduše si vyberte a nechejte si vše dovézt zdarma.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - betonové výrobky - izolace - obklady, dlažby - zdivo

Celokovové krby pro mnohoúčelové využití: - krb zahradní - krb rohový - krb maxi.

Výroba, zakázková výroba, prodej, E-shop: - mincí, mince - nábytkové kování - antik kování, kování na starožitný nábytek "Antik" - mosazné kování (ražené, lité) - kazetové kování - spojovací prvky - dřevěné prvky pro starožitný a rustikální nábytek - madla - panty - štítky (ražba do mosazného plechu nebo oceli): - lité, ...

Výroba: - kuchyňské nádobí - výrobky ze dřeva: - krájecí desky - snídaňová prkénka - servírovací desky

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Estamp je velkoobchod, provozuje e-shop s nábytkovými úchytky. Zakázková výroba: - věšáčky, háčky - madla na dveře. Dále provozuje Penzion Ubytování „Ve dvoře“

Prodej Aku, elektrického, ručního nářadí, široký sortiment nářadí pro všechny profese pro hobby i profesionální použití. Ruční nářadí asist, Brusky, pneumatické kladivo, vrtačky, hoblovačky, pily, hoblíky, elektrické navijáky, frézky, tavné pistole.

Prodej: -nábytek -obývací stěny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyně.

Natěračské, lakýrnické práce. Malířské práce. Tapetářské práce. Renovace van akrylátovou vložkou - bez bourání stáré vany.

Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Realitní kancelář - prodej a pronájem domů, bytů.

Výroba, prodej: - elektrické topné systémy.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Společnost Kámen Becke Moravia, s.r.o. se sídlem v Jeseníku v Olomouckém kraji se zabývá prodejem přírodního kamene, které importuje z Číny a Indie. Také težíme břidlici ve vlastním ložisku moravské břidlice. Zakoupit u nás můžete téměř jakýkoliv formát přírodního kamene z materiálů břidlice, žula, mramor, kvarcit a pískovec. Nabízíme také ...

Prodej: - stavebniny - hutní materiál - rozvoz zboží - půjčovna nářadí.

Zahradnictví Chovanec je zahradní centrum v Lipníku nad Bečvou specializující se na vlastní pěstování a prodej keřů, ovocných stromů a bahenních ibišků. Na e-shopu si můžete vybrat fólie izraelské značky GINEGAR.

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Montáž - veřejné osvětlení Veškeré elektroinstalační práce do 1000V - revize - poruchová služba NON - STOP Revize - veřejné osvětlení - hromosvody

Půjčovna: - lešení - zahradní techniky - nářadí a stavební techniky - party a gastro půjčovna Servis nářadí, stavební a zahradní tehcniky

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -keramické obklady -obkladačky -dlaždice -lepidla -sprchové kouty, vany, umyvadla -silikony, stavební chemie.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - nerezová zábradlí - garážová vrata - brány dvoukřídlové a pojezdové.