Služby Města Milevska, spol. s r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.

Pro každou stavbu potřebujete kvalitní stavebniny. Vyberte si ze široké nabídky stavebního materiálu jako jsou broušené a pálené cihly, přírodní a umělý kámen, recykláty, soklový kámen, omítkoviny, drcené kamenivo, pojiva, malty, betony, cement či písek.

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Pěstitelské pálení Zednictví

-Výroba cementového zboží a umělého kamene -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (mimo činností uvedených v příloze č. I až III. zák. č. 455/91 Sb., o živnostenském podnikání, ve znění pozdějších předpisů)

Prodej, velkoobchod, stavební materiál: - suchá maltová směs-balená i volně ložená - stavební lepidla - fasádní barvy od firem: - zateplovací systémy. Provádění montáží ZS a vnitřní omítky. Pronájem obytných a dodávkových vozů, pronájem nákladních přívěsů.

Stavební firma, stavby: - výstavba rodinných domů (sendvičové montované stavby s použitím dřeva z kanadské borovice a smrku tepelně izolované polystyrénem) - prodej stavebního materiálu a doplňků ke stavbám - dveře a okna POL-SKONE - interiéry Kronopol.

Prodej - stavebniny a stavební materiál od 14.01.2019 do 31.12.2040

Práce: - přesné (tvarové) vysekávání a vypalování plechů plazmou na CNC obráběcím centru - zpracování-plechy železné, nerezové, hliníkové, měděné a desky - plastové až do tloušťky 15 mm - sériové i kusové zakázky. Obchodní činnost, znalecké posudky, prodej: - stroje a zařízení - strojírenství.

Bezpečnostní služby - ostraha - poštovní a doručovací služby Kurýrní služby Prodej - výrobní společnosti - poliklinikypronájem - nemovitosti Správa - bytové a nebytové prostory Prodej - stavební materiál

Společnost STOMIX je jeden z předních českých výrobců a dodavatelů zateplovací systémy: - stomixTHERMalfa (systém na bázi desek z pěnového polystyrenu) - stomixTHERMbeta (systém na bázi desek z minerálních vláken). Dále vyrábí a dodává: - omítkové směsi pro exteriér a interiér: AlfaDEKOR, BetaDEKOR - fasádní nátěry GamaDEKOR -barvy pro ...

Prodej, maloobchod: - stavebniny. - cementové zboží, beton.

Prodej: -stavebniny -široký sortiment stavebních hmot -zakázková EURO okna TWW. Montáž: -sádrokartonové systémy.

Velkoobchod, prodej, sklad: -laminátové podlahy pro vysokou domácí zátěž (buk, dub, javor, třešeň) -minerální desky USG Radar -kompletní sortiment RIGIPS -zateplovací fasádní systémy -vnitřní a venkovní fasádní barvy, probarvené omítky -tepelné izolace, fólie.

Maloobchodní i velkoobchodní prodej stavebnin. Stavby na klíč: - rekonstrukce a výstavba objektů: bytových, zemědělských, průmyslových - vodovodní a kanalizační přípojky.