Služby Města Milevska, spol. s r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.

Pro každou stavbu potřebujete kvalitní stavebniny. Vyberte si ze široké nabídky stavebního materiálu jako jsou broušené a pálené cihly, přírodní a umělý kámen, recykláty, soklový kámen, omítkoviny, drcené kamenivo, pojiva, malty, betony, cement či písek.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodejní sklad: -sádrokartony KNAUF -tepelné izolace ORSIL, POLYSTYREN, THERMOLAN -střešní okna VELUX -zateplovací fasádní systém MULTI THERM -barevné omítky -fasádní barvy -interiérové barvy HET -stavební lepidla a maltové směsi -hydroizolační a parotěsné folie -kazetové podhledy ...

Stavebniny. Prodej, montáž: -stavební materiál, -střešní okna FAKRO, FENESTRA, ROTO, VELUX, -dveře, -střešní krytiny - zdící materiály, -sádrokartony -tepelné izolace -klempířské prvky -zateplovací systémy -komíny, -stavební řezivo, -minerální podhledy, -obklady, dlažby, -odvodňovací systémy, ...

Prodej dřevocementových tvárnic Izoblok a provádění staveb na klíč. Aplikace průmyslových podlah a samonivelačních stěrek.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Služby: -stavebniny. Prodej stavebního materiálu.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Prodej: -drcené kamenivo, drtě -štěrky pro silniční účely. Sušárna, sušení: -dřevo. Lom kameniva.

Betonárna. Autodoprava sypkých hmot a betonu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál.

Výstavba a realizace staveb pro bytovou a komerční klientelu. Stavební inženýring, architektonická řešení. Prodej materiálu. Realitní činnost, financování projektů - prodej, hypotéky, pozemky. Stavby: - domy - provozovny - garáže - chaty - dílčí části: zeď, plot, altán...

Velkoobchod s přírodním kamenem: Prodáváme: - deskovinu - kompletní pomníky urnové - jedno - a dvojhroby - dlažby - obklady a zahradní architekturu.

Prodej: - stavební materiál. Zrmní práce.

Výroba a obchod s technologickým zařízením na výrobu betonových elementů. Rekonstrukce a opravy vodovodního potrubí. Šalovací systémy: - systém X-flex - magnety - profily a bočnice - příčníky z umělé hmoty s otvory pro výstuž. Formovací technika: - betonovací koš - rozprostírače betonu.

Prodej suchých betonových směsí, štukové omítky, cementu.

Velkoobchod a maloobchod: - stavební systémy KNAUF - zárubně do sádrokartonových příček - izolační materiály, URSA, ISOVER, ORSIL, ROCKWOL - minerální podhledy THERMATEX, OWA - suché smaltové směsi - plovoucí podlahy spojovací materiál - dřevoštěpkové desky OSB - fasádní zateplovací systémy - nátěrové hmoty - stavební ...

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.

Prodej, stavebniny: - sypký materiál - zdivo - komínové systémy - nářadí - dřevo - sádrokartony - střešní krytiny

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Betonárna typ Strojbet 55 s míchačkou o objemu záměsi 0, 5 m; s hodinovým výkonem 50 m; čerstvého betonu. Celoroční poloautomatický provoz.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu.