Kvalitně zpracované dýhy, z nich navrstvené překližky a také korky jsou základním stavebním materiálem překližkových obalů, korkových podlah nebo dýhovaného nábytku do domácnosti. Produkty se vyznačují pevností, ekologičností a dlouhou životností.

Prodej: - stavební materiály.

Maloobchod, prodej: - stavební materiál - stavebniny.

Prodej: -materiály pro výrobu nábytku -dřevotřískové desky, surové, laminované, dýhované -OSB desky, překližky stavební, truhlářské, pracovní desky, parapety vnitřní -dřezy-Franke, Alveus -drátěný program Mivokor -palubky obkladové, podlahové -dveře dyhované SAPELI, hladké, foliované, protipožární -nábytkové kování ...

Zámečnictví,kovovýroba,obrábění: -schody,anticoro -nerezové zábradlí.

Velkoobchod a maloobchod: - palubky, prahy, dřevěné lišty,OSB* - obklady, dveřní a okenní kování - lamino, záclonové tyče, sololit - dřevěné podlahy,dřevotříska,překližka - řezání a odvoz - OSB*,DTD*.

Výroba: - stavební řezivo - prkna - fošny - hranoly do 13,5 m. Prodej: - zbytkové dřevo - plotovky - tyčky - latě - palivové dřevo.

Výroba korunkových, šroubovacích a plastových uzávěrů. Výrobky z korku.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zpracování dřevní hmoty - výroba řeziva a polotovarů

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti