Keramika, sklo, žula, čedič, mramor a další materiály jsou základem pro koupelnové, kuchyňské, rustikální, bazénové i fasádní obklady, stejně jako pro interiérové, zámkové, balkonové i projektové dlažby, které najdou uplatnění v interiéru i exteriéru.

Maloobchod, prodej obkladů a dlažeb našich i zahraničních výrobců: - Itálie, Německo, Španělsko a další. Základní sortiment tvoří: - stavebniny - obklady a dlažby. Prodáváme: - vany plechové i akrylátové - hydromasážní vany - sprchové kouty - baterie umyvadlové, vanové, sprchové i dřezové - koupelnový nábytek - koupelnové ...

Činnost: - stavební práce - malířské práce - zateplování fasád - izolace - pokládka zámkové dlažby - zahradnické práce

Činnost - obkladačské práce - dlaždičské práce - drobné zednické práce.

Porcelanosa Grupo Koupelnové studio. Nabízíme kvalitní obklady, dlažby do koupelny, kuchyní i venkovní. Prodáváme sprchové kouty, hydromasážní vany, sanita, radiátory, koupelnový nábytek, doplňky, kuchyně, lepidla, spárovací hmoty známé španělské značky Porcelanosa.

Koupelnové studio, dodávka dlažeb a obkladů, kompletní vybavení koupelen, sanita, baterie, koupelnové vybavení, koupelnový nábytek - design-zastoupení firem (AeT ITALIA, KOS, LINKI, ZUCCHETTI, SIGNORINI, CALIBE, BRANCHETTI, PORCELANOSA, ATLASCONCORDE, ARMONIE ARTE CASA, a další).

Prodej, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitární keramika - hliníkové žebříky Výroba: - ocelové haly

Velkoobchod: - obklady - dlažby - koupelnové vybavení Rekonstrukce: - koupelny, koupelen - bytová jádra

Naše společnost nabízí: - keramické obkladačky a dlaždice - slinuté dlažby - obklady a dlažby do koupelen - sanitární vybavení - lepicí a spárovací hmoty. Poskytujeme poradenskou činnost a servis.

Výroba a prodej obkladového kamene - umělý dekorativní kámen - betonové obklady - cihlové obklady - rohové obklady. Doplňkový prodej - stavební chemie - penetrace - lepidla. Sklad Čs.Armády 664, 267 51 Zdice

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - obklady, dlažby - stavební řezivo - zdící materiály - střešní krytiny. Stavební práce: - hydroizolace střech, teras, spodních staveb - podlahové vytápění - topenářské práce - podlahářské práce - montáž střech.

strojní a ruční pokládka zámkových dlažeb, obrubníků, palisád, žlabů.

Studio koupelen. Velkoobchodní a maloobchodní prodej, sklad a vzorková prodejna: - koupelny - obklady a dlažby - sprchové kouty - vodovodní armatury - sanitární keramika - návrhy na PC - potrubí - radiátory - plasty - kotle - vany - Cu system. Kompletní sortiment pro instalace a rozvody vody a topení. Nabízíme: - zajímavé ...

Prodej - obklady, dlažba - vodovodní baterie - sanitární keramika - sprchové kouty - radiátory - koupelnové doplňky - bojlery, ohřívače - nářadí - lepidla, spárovací hmoty. Dodávky a rekonstrukce koupelen na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Velkoobchod, maloobchod: - obklady, dlažby - sanitární keramika, sprchové kouty - stavební chemie.

Služby, práce: - dlaždičské - demoliční - výkopové - zednické

Realizace, montáž: - kamenné obklady - kamenné fasády.

Výroba, malba: - ručně malované obkladové dlaždice.

Stavební činnost, montáž, pokládka: - drátěné ploty - ploty z KB Bloků - betonové ploty - zámková dlažba - palisády

Montáže sádrokartonů, minerálních podhledů, plovoucích podlah a dlažeb.

Maloobchod, prodej: -sanitární technika -vany -umyvadla -toalety -obklady

Vývoz a dovoz kamenických výrobků, osazování všech dodávaných prvků, rekonstrukce památkových objektů, nákup opotřebených žulových kostek, krajníků a obrubníků, zaměření, vypracování návrhu a realizace celého projektu, poradenská činnost.

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: -obklady -dlažby -doplňky do koupelen

Společnost nabízí kompletní sortiment pro koupelny - od sanitární keramiky, vodovodních baterií a van, přes sprchové kouty a hydromasážní systémy, až po obklady a dlažbu, skleněná umyvadla, koupelnový nábytek a doplňky ve všech cenových relacích a provedeních.

Prodej, montáž: - terasy z materiálu WPC značky WoodPlastic - oplocení z WPC

Prodej: - cihly - dlažby Montáž: - lícové zdivo, pásky