Keramika, sklo, žula, čedič, mramor a další materiály jsou základem pro koupelnové, kuchyňské, rustikální, bazénové i fasádní obklady, stejně jako pro interiérové, zámkové, balkonové i projektové dlažby, které najdou uplatnění v interiéru i exteriéru.

Činnost - dlaždičské práce - pokládka zámkové dlažby.

Prodej - obklady, dlažba - výhradní zastoupení COOPERATIVA CERAMICA D´IMOLA.

Firma Luboš Stránský nabízí svým zákazníkům komplexní dlaždičské práce. Provádíme pokládku zámkové i kamenné dlažby, stavby plotů, zdí, schody z palisád a mnoho dalších činností. Sídlíme na adrese Kolínská 203, Veltruby. Působíme v rámci Středočeského kraje a okolí, převážně na Kolínsku. Práce, řemeslo: - dlaždič - dlaždičské. Pokládka, ...

Zámečnictví TOČIMON s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti kovovýroby. V rámci naší činnosti se zaměřujeme na výrobu a montáž garážových vrat, závor, branek, plotů, zábradlí, schodišť ale i nábytku. Vše pečlivě zaměříme, vypracujeme grafický návrh a cenovou kalkulaci. Naleznete nás v obci Babice, okres ...

Činnost - zednické práce - obkladačské prace - pokládka zámkové dlažby - rekonstrukce bytového jádra.

Stavebniny, prodej - stavební materiál - obklady, dlažba - stavební nářadí - interiérové dveře, garážová vrata.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - základové desky - montáž sádrokartonu - výstavba plotů, opěrných zdí - tesařské konstrukce - zemní práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce vodních ploch - pokládka zámkové dlažby - zemní práce.

Servis pro byt‚ dům a zahradu - pokládka plovoucích podlah - pokládka zámkových dlažeb - malířské práce - klempířské práce - sekání trávy, hrabání listí, kácení stromů - úklidové práce.

E-shop: - interiérové a fasádní profily - lišty - obkladový kámen - dlažba - zahradní betonové doplňky - dekorační kamenivo

Stavební firma: - rekonstrukce domů, bytů - fasády - zateplení budov - pokládka zámkové dlažby - poty, podezdívky - zednické práce. Další služby: - údržba zeleně - úklidové služby (mytí oken, čištění koberců, úklid po řemeslnících...)

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, přestavby - zateplování budov - rekonstrukce koupelen - sanace zdiva, betonových konstrukcí - zámková dlažba.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - půdní vestavby a nástavby - koupelny - izolace - obklady, dlažby Služby: - správa a údržba nemovitostí

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zemní, výkopové - zámková dlažba - kontejnerová autodoprava.

Práce: - zedník, zednické - obklady, dlažby - zateplování - rekonstrukce

Koupelnové studio, prodej - obklady, dlažba - sanitární keramika - vybavení koupelen.

Studio bytových jader Vernek.cz - koupelnové studio - vybavení koupelen - sanitární keramika - obklady, dlažby. Rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Práce: - zemní (bagr) - obklady, dlažby.

Výroba, prodej: - barevná skla - obklady kuchyně, stěny - pracovní desky - výplně dveří

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - stavební činnost

Činnost: - stavba gabionů - stavba plotů - pokládka zámkové dlažby - zateplování fasád - zemní práce

Prodej, pokládka: - přírodní kámen(balkánská rula, žula, čedič).

Stavební práce: - zateplování domů - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - rekonstrukce bytových jader - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Prodej: - obklady, dlažby - mozaiky - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vodovodní baterie

V naší nabídce naleznete kámen z celého světa, doplňkový sortiment pro jeho lepení a údržbu, komplexní realizační služby a poradenství: - venkovní i vnitřní dlažby formátované i neformátované - obkladové pásky v modulech i jednotlivé - mozaiky - přírodní okrasné kameny – solitéry - až 50 druhů kačírků - kámen na zdění a ploty - ...