KOPŘIVA PRAHA s.r.o.

Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

Projekce, inženýring, montáž: - velkokapacitní zásobníky - potrubní rozvody - ocelové konstrukce

Stavební firma. Dodávka a montáž potrubních rozvodů systémem VICTUALIC z materiálu: - nerez - železo (včetně cementace) - měď - plast. technologie pro rozvody vody a čerpacích stanic.

Vytápění průmyslových hal, skladových hal, sportovních hal, výrobních hal či dílen. Vytápění tmavými plynovými infrazářiči. Energeticky úsporné vytápění pro vysoké objekty.

Energetika: - zařízení a armatury pro rozvody: - páry, kondenzátu a ostatních technických plynů a kapalin - zařízení pro výrobu a distribuci čisté páry. Měření tepla v páře. Sortiment a služby: - přístroje a armatury pro ostrojení kotlů - měření průtoků - regulační systémy - odvaděče kondenzátu - zvedače kondenzátu, ...

Prodej: - tepelné výměníky - výměníky pro ohřev bazénů - nerezové nádrže - tepelná čerpadla

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Vývoj, výroba, dodávka: - atypické strojní díly, celky: - lineární jednotky - pohony pro armatury - adaptéry, spojky - ruční havarijní ovládání pro pneumatické a hydraulické válce.

Naše společnost rozvíjí obchodní činnost v oboru vytápění a ohřevu užitkové vody. ZNAČKY: - Stiebel Eltron. - AEG Haustechnik - De Dietrich - Tatramat. Produkty: - elektrický ohřev vody - zásobníkové ohřívače vody - průtokové ohřívače - baterie k ohřívačům - bezpečnostní armatury - tepelná čerpadla - elektrické ...

MINIB s.r.o., Praha - výroba, dodávky - topné konvektory MINIB - vytápěcí tělesa pro vytápění interiérů. MINIB - držitel certifikátu managementu jakosti ISO 9001:2001 - výroba topných konvektorů. KONVEKTORY : - obsahují výměník tepla na horkou vodu umístěný v nerezovém žlabu - dodávají se v provedení s ventilátorem (s vynucenou ...

Prodej, servis: -tepelná čerpadla -solární systémy -zásobníkové ohřívače -akumulační nádrže -větrání s rekuperací tepla -termostaty, ventily -trubky pro odkouření plynových kotlů -teploměry, manometry -regulátory tahu pro kotle, hořáky.

Výrobce a dodavatel předizolovaného potrubí a příslušenství. Předizolované potrubí se používá pro rozvody tepla, chladu a kondenzátů. Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektování, školení, strojní pěnění a montáž elektro spojů.

- Kyslíko-palivové hořáky s povrchovým směšováním - Příslušenství - Leštění plamenem

Naším hlavním záměrem je poskytování profesionálních služeb a kompletních dodávek kanalizačních a odvodňovacích systémů pro zákazníky, stavebniny i stavební a montážní firmy.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

BAXI. Velkoobchod: -plynové kotle Baxi -solární systémy

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví

Výroba: - ohebné komínové vložky - komíny, kouřovody - hliníkové ohebné hadice - komínové systémy. Dodavatel rozsáhlého sortimentu pro kominíky, krbaře, kamnáře a topenáře.

Dovoz, import: - průmyslové armatury, ventily - šoupátka, kulové kohouty, klapky: - AUDCO-ARGUS - MOKVELD - SEMPELL - GESTRA - ARI ARMATUREN - ARMATURENWERK HALLE - XOMOX-TUFLIN - protipožární prostupy Brattberg.

Prodej - obklady, dlažba - vodovodní baterie - sanitární keramika - sprchové kouty - radiátory - koupelnové doplňky - bojlery, ohřívače - nářadí - lepidla, spárovací hmoty. Dodávky a rekonstrukce koupelen na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

E-shop - spojovací materiál - kotevní technika - ložiska - brusné a řezné kotouče - nářadí - armatury

Doprava : - suť - zemina - stavební materiály Servis: - spalovny - kotelny - kotle Zemní a výkopové práce

Vyrábíme a dodáváme deskové výměníky tepla, výměníkové stanice, kompaktní předávací stanice, vzduchové chladiče, kondenzátory, spirálové výměníky tepla, trubkové výměníky tepla, separátory, dekantační odstředivky a bubnové rotační zahušťovače, vybavení nádrží, čerpadla, ventily a membránovou filtraci.

Servis, opravy a montáž plynových kotlů - regulace topných systémů - servis kondenzačních kotlů a kotelen.

Činnost - dodávky a montážní práce - topné a topně-chladicí stropy - stavebně integrované systémy - geotermální energocentrály - ionizační a ozonizační technologie - koncepce využívání odpadního tepla z odpadních vod - plynová tepelná čerpadla GHP - nanokogenerační jednotky do výkonu 1-6 kW - mikrokogenerační jednotky do výkonu 50 kW - ...