Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Zakázkové truhlářství - výroba industriálního nábytku, interiérových dveří, vinylových a dřevěných podlah, teras a další

Společnost Truhlářství Krob je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a dalšího sortimentu ze dřeva. Nabízíme kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, postele a další doplňky a nábytek na míru. Prodáváme a montujeme dveře a obložky.

Miloš Florus se zaměřuje na sádrokartonářské práce, protipožární konstrukce a dodávku střešních oken.

Stavební činnost. Stavby na klíč. Rodinné domy na klíč. Nízkoenergetické rodinné domy na klíč. Podkroví. Půdní vestavby, nástavby. Dodávka a montáž schodišť. Inženýrská činnost. Projekce, projektování, projektová dokumentace: - stavební - rodinné domy - průmyslové, zemědělské stavby - obytné, průmyslové zóny. Zateplování ...

Truhlářství. Výroba - dveře, vrata - dřevostavby - zahradní nábytek - posedy a přístřešky pro zvěř - orientační tabule pro mapy a cyklostezky.

Hledáte spolehlivou firmu, která se stará o zemní, bourací a přípravné práce pro vaše stavební projekty? Potřebujete kvalitní a rychlou dopravu sypkých materiálů nebo zemědělských produktů? Chcete si pořídit nová plastová okna nebo jiné stavební materiály za výhodné ceny? Pak jste na správném místě! Firma František Greguš je vaším partnerem v ...

Prodej a pokládka: - linolea, marmolea, PVC, vinyl - plovoucí, dřevěné podlahy. Výroba: - kuchyně Prodej a montáž: - interiérové a bezpečnostní dveře.

Firma provádí revitalizaci bytových a panelových domů. Realizuje odborné zateplení objektů, rekonstrukci střech, výměnu oken apod. Zajistí vypracování kompletní projektové dokumentace, projekční a inženýrskou činnost. Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných a bytových domů na klíč.

Prodej, montáž, servis: -mrazničky, mraznička, monoklimatické chladničky, chladnička, vitrínové chladničky, minibary, absorbční minibary -těsnění na okna izolační dvojskla -těsnění je ze směsi guma+PVC -chladničky těsnění magnetické i nemagnetické, nekonečné magnetické pásky -zastupuje firmu SOVEX -vakuovavá okna.

Střechy na klíč. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Montáž: - střešní okna. Prodej: - střešní krytina (BRAMAC, TONDACH) - klempířské výrobky.

Firma se zabývá výrobou a prodejem různých typů zastřešení. Montuje hliníkové pergoly, přístřešky, zahradní domky a zimní zahrady. Možnost objednávky pergol a zahradních domků přes e-shop

Výroba, montáž: -lamelové dveře -shrnovací lamelové dveře pro sprchové kouty a vany. Dodávka, montáž, obchodní činnost: -žaluzie venkovní, vnitřní -rolety venkovní -silikonové těsnění -sítě (síť) proti hmyzu na okna a dveře. Stolařství, truhlářství: -výroba vchodové dveře nábytek -kuchyňské linky. Práce čalounické: -čalounění ...

Nabízíme profesionální realizační činnost v oblastech, podlahových systémů. Vyrábíme dveře interiérové i venkovní, kování na dveře, obložení zárubní, schodiště, obklady schodů a zábradlí. Vyrábíme a montujeme také kuchyňské linky na míru a vestavěné skříně. Výroba, montáž, realizace: - podlahy - dveře interiérové a vchodové - zárubně - ...

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Firma Jan Boucník se sídlem v okrese Svitavy se specializuje na servis a seřízení plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří. Současně nabízí také montáž a opravu stínící techniky a sítí proti hmyzu, výměnu nebo opravu rozbitého kování a další. Máme dlouholeté zkušenosti ve výrobě plastových a hliníkových oken a důraz klademe především na ...

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Centrála Domažlice Maloobchod, prodej. -střešní krytiny -BRAMAC, CEMBRIT, IKO, ONDULINE, TONDACH, RANNILA, KERAMOST, TEGOLA, LINDAB -střešní okna VELUX, FENESTRA -sádrokarton KNAUF -izolace ROCKWOOL -modifikované pásy PARABIT.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice