Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství. Výroba, renovace: - historická okna, dveře - nábytek Výroba: - dřevěné šindele

Výroba dřevěných oken, dveří, schodů a ostatních dřevěných prvků.

Truhlářství, podlahářství

Maloobchod, prodej, montáž: -platová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -okna, dveře.

Zakázkové truhlářství. Truhlářské práce. Výroba z masivního dřeva: - oken a dveří - interiérového nábytku - do ložnice, obývacího a dětského pokoje - schodiště, zábradlí - postele - venkovní ploty, brány. Opravy, renovační nátěry, zasklívání - okna, dveře.

Truhlářské práce: -okna -dveře -vrata -schody -postele -komody -venkovní stavby

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Protipožární a interierové dveře.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Autorizovaný zástupce Italské firmy SILCA pro ČR a SR. Prodej, instalace, zaškolení, servis: - stroje na výrobu všech druhů klíčů. Výroba na speciálních laserových strojích: - všech druhů klíčů-cylindrické, trezorové, důlkové, speciální, dozické, autoklíče, vratové, schránkové, klíče s imobilizérem -klíče podle originálu i podle ...

Prodej a montáž plastových, hliníkových, dřevěných oken a dveří, demontáž, likvidace a zednické začištění. Dále nabízíme žaluzie, rolety, zimní zahrady, markýzy, parapety a sítě proti hmyzu.

Truhlářské výrobky a tesařské práce: -okna, dveře, schody -balkony, ploty, nábytek, zahradní domky i pergoly. Prodej: -okrasné kameny -dekorativní dřevěné výrobky -palivové dříví -suché stavební řezivo pro truhláře.

Zakázková výroba: TRUHLÁRNA -klasická a segmentová okna -vchodové dveře, vrata -schody, zábradlí -pergoly, altány, ploty -obklady stěn -atypický nábytek.

Prodej, montáž, poradenství: -okna plastová -okna dřevěná -okna hliníková.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské -montáž střešních oken - opravy plochých střech

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérové a vchodové dveře -nábytek z masivu i lamina.

Truhlářství, podlahářství

-Poskytování technických služeb Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství