Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

- výroba hliníkových konstrukcí s plasty - výroba dřevěných zimních zahrad - výroba, dodávka a montáž zastřešení bazénů - výroba skleníků - zastřešení vstupů, teras či stání pro vozidla - zasklení balkónů a lodžií - realizace světlíků a svislých prosklení

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová okna Rehau - plastové dveře - zimní zahrady - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - fasády - žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu, stínící technika. Kompletní revitalizace panelových domů (zateplení fasády, zateplení nebo oprava střechy, výměna stoupaček, výměna ...

Dodávka, prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěná eurookna, dveře - okna a dveře SAPELI, TWW interiérové dveře - pouzdra pro posuvné dveře - plovoucí podlahy - střešní okna, rolety a žaluzie - skládací schody - nábytek na míru - garážová vrata, pojezdové brány, pouzdra na posuvné dveře - stavební úpravy.

Plynoinstlační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce Prodej a montáž: - dveře (vchodové, vnitřní, venkovní, technické) - včetně zárubní

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny, - plovoucí podlahy, - ekologická paliva, - dveře, - dřevěné okna včetně montáže, - dřevěné terasy včetně montáže.

Výroba, prodej, montáž: - okna - dřevěná, eurookna, dřevohliníková - dřevěné vstupní dveře - dřevěné vchodové dveře - dřevěná eurookna - dřevohliníková okna a dveře - balkónová okna a dveře - francouzská okna - stěnové systémy oken a dveří DAKO - HS portály - HEBE SCHIEBE - horizontálně posuvná okna - do boku posuvná okna a ...

Dodání a montáž: - interiérových dveří - vnitřní stínící techniky - venkovní stínící techniky - balkonových sušáků. Služby: - hodinový manžel.

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - švédské ocelové střešní krytiny - okapové systémy, okapy - střešní okna - příslušenství.

TP interier morava s.r.o. je truhlářství zaměřující se na zakázkovou výrobu nábytku, dodávku a montáž dveří a rekonstrukci bytových jader.

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Prodej stavebního materiálu - stavebniny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - stavební materiál, stavebniny - sádrokarton - minerální stropní podhledy - izolace, izolační materiál - střešní okna - barvy - nářadí - elektrické, ruční - komínové systémy.

Maloobchod, prodej: - dveře Sepos - dveře Masonite - interiérové dveře - vchodové dveře - speciální dveře (protipožární, bezpečnostní, zvukotěsné) - zárubně - kování a doplňky. Kompletní servis od zaměření až po samotnou montáž. Centrála: - Buková 427/20, Jihlava - Horní Kosov.

Prodej: - dveře: - standardní - speciální - atypické - posuvné - protipožární - vchodové.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

Výroba: - plasové okna - eurookna - dveře.

Řemesla: -truhlářství Výroba: -veškerý nábytek na míru -interiérové dveře -okna -interiérové schody

Firma Martin Balonek se již od roku 1991 zaměřuje především na výrobu a montáž dřevěných schodišť. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré služby včetně zaměření a vypracování návrhu. Současně se zabýváme také zakázkovou výrobou a montáží dřevěných výrobků jako jsou dveře, okna, vestavěné skříně, kuchyňské linky a obklady stěn i stropů. Vyrábíme ...

Naše společnost TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a euroken, dveří a vstupních dveří, dřevohliníkových oken, HS portálů a zimních zahrad. Působíme zejména v okolí Opavy, Ostravy, Frýdku-Místku, Nový Jičín a Nošovic.

Prodáváme všechny typy oken - okna dřevěná, plastová a střešní okna. Lze u nás nakoupit také dřevěné, hliníkové a bezpečnostní dveře. Součástí naší nabídky jsou také žaluzie a rolety z široké nabídky barev, vnitřní a venkovní parapety všech možných odstínů. Zajistíme také zateplovací systémy, polystyrény, minerální vlnu, izolační ...

Stavební firma: - revitalizace panelových a rodinných domů - zateplování - výměna oken - rekonstrukce domovních vstupů - foukaná izolace Program Zelená úsporám.

Pokládka podlahové krytiny Prodej - podlahové krytiny, dveře Montáž - dveře Pokládka a montáž - plovoucí podlahy z PVC, dřeva, lamina a vinylu