Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude vracet a nejlepší poděkováním pro nás bude, řeknete-li to svým přátelům a známým. Abychom Vám pomohli se orientovat v bohaté nabídce sortimentu stavebních materiálů nabízíme Vám tyto služby: Výběr vhodných materiálů - poradíme s výběrem a nabídneme varianty od nejlepší k ...

Navrhujeme, vyrábíme a dodáváme moderní interiéry: - realizuje výstavní expozice - nabízíme interiérové dveře předních tuzemských a zahraničních výrobců. Výrobu kusového nábytku a designových soliterů: - KUCHYNĚ - STOLY - KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK - LOŽNICE - VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ - OSTATNÍ. Dodáváme interiérové dveře a elegantní ...

Nabídka truhlářských, tesařských a stavebních prací. Prodej oken a dveří.

Dodávka a montáž plastová okna dřevěná okna dřevěné dveře

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna Deceuninck zendow -dřevěná eurookna -dveře vchodové, interiérové plastové, dřevěné -doplňky: parapety, stínící technika, žaluzie, rolety, markýzy, sítě, samozavírače, stavěče křídla, omítací lišty, dopisní vhozy, klepadla, madla elektrický vrátný, kukátka.

Dodávky a montáže oken Internorm, vchodových dveří, rolet a žaluzií.

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Výroba, montáž, prodej: -okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná -zastoupení firmy VEKA.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment stavebních materiálů.

Sériové soustružení na CNC soustruhu masivních tvarů z různých dřevin pro stavebnictví - jako zábradlí schodišťového typu, tak i balkónové. Nebo v nábytkářském průmyslu- nohy stolové, židlové, skříňové a balustrády, lampy a mnoho jiných soustružených prvků. U nás je dále možné navrhnout i vlastní tvary na našem PC(po zaslání výkresu), které ...

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Odborná truhlářská dílna, opravy, renovace, prodej nových: -plastové dveře -plastová okna (zn.FINSTRAL) -dveře vchodové, pokojové -zárubně -šatní skříně na míru -žaluzie (hliníkové horizontální i látkové vertikální) -shrnovací dveře -bezpečnostní dveře SHERLOCK. Pokládka -plovoucí podlahy. Povrchové úpravy -omítky, ...

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Plastová i dřevěná střešní okna, solární systémy a půdní schody v kvalitě made in Germany. Více než 75 let zkušeností.

Výroba, prodej a montáž interiérových dveří a zárubní. Nabídka dveřního kování..