Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Aleš Vrátný se zaměřuje na truhlářské práce, zakázkovou výrobu nábytku do všech místností domácnosti a na výrobu a montáž eurooken.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, obýváky, skříně... -lamino, masiv, dýha Výroba: -nábytek na zakázku lamino -masiv, dýha -okna, dveře vchodové a vnitřní masiv, dýha.

Výroba: -dřevařská -nábytek na zakázku -obložení -dveře -stolový nábytek -výroba atypického nábytku a zařízení -kuchyňské linky -schodiště

Truhlářství. Práce: -truhlářské. výroba: - dveře, okna, nábytek, postele, zábradlí, obklady ale i doplňky.

Stavebně truhlářské práce. Montáž: - okna a dveře.

Kovovýroba: -zakázková i sériová výroba zámečnického charakteru: - (konstrukce menšího rozsahu), výrobky z nerezu - pekárny, kuchyně pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Dřevovýroba: - výroba stavebního truhlářství-okna, dveře, altány, pergoly, lavičky, oplocení, vrata, obložení, sauny, zahradní nábytek… Elektrovýroba : - montáže ...

Dušan Fiala provozuje truhlářství a zaměřuje se na návrh a zakázkovou výrobu kuchyňských linek, dveří, nábytku, schodů, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - zařízení restaurací - kuchyně - repliky oken.

Výroba, zakázková výroba, prodej: -truhlářská -plovoucí podlahy -nábytek -okna -dveře.

Vyroba: -okno, eurookna, špaletová okna, plastová okna - profily Deceunick -kuchyně, kuchyňská linka podle přání zákazníka -vestavěné skříně na míru -dřevěné schodiště -masivní dveře. Výroba kuchyní od objednávky po montáž. Servis oken.

Truhlářské práce. Výroba, prodej a montáž: -dřevěné obklady a podlahy -euro okna -špaletová okna -dveře -dřevěné schody.

Výroba, prodej: -interiérové dveře otočné a posuvné -jednokřídlé a dvoukřídlé provedení -dveře s hladkým i profilovaným povrchem -dveře s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovací fólie -dveře stříkané akrylátovou barvou -dveře s nástřikem PUR a RAL -vchodové dveře do bytu -dveře protipožární -dveře bezpečnostní -zárubně -kování.

Výroba: -posilovací stroje, zařízení (provedení dle přání zákazníka) -činky, závaží Zámečnické práce: -ploty -dveře -brány -garážová vrata -mříže -schodiště -jednoduché ocelové konstrukce -vypracování návrhu výrobku -pracování výkresové dokumentace -povrchová úprava dle přání. Truhlářství: - kuchyňské linky - bytový nábytek - ...

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.

Václav Novák provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu dveří, zárubní, lišt, mřížek a bytových doplňků.

Zakázková výroba: - schodiště - interierové dveře - vestavěné skříně - vybavení kanceláří a prodejen. - nábytek.

Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Truhlářství: - nábytek na míru - klasický, rustikální i moderní nábytek - dveře a zárubně - schodiště - interiérové i vchodové - terasy, pergoly, přístřešky - kuchyně - obývací pokoje, ložnice, - předsíně, vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - stoly + židle - postele - masiv - vrata, branky - specializované ...

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - střešní konstrukce - kuchyňské linky - zimní zahrady - zahradní domky.

Truhlářské práce. Výroba - kuchyně - skříně - dveře, okna - pergoly.

Jalam, s.r.o. se zaměřuje na výrobu zakázkových kuchyní, nábytku, oken, dveří, podlah, interiérového i exteriérového vybavení.

Práce: -truhlářské. Specializace: -výroba oken.

MAPEMI, v.o.s. se zaměřuje na výrobu a montáž eurooken, dřevěných oken, vchodových a interiérových dveří. Dodává také žaluzie, sítě proti hmyzu a parapety.

Jsme neustále se rozvíjející truhlářská firma s mnohaletou praxí. Za použití klasických i moderních trendů a technologií, se zaměřujeme na profesionální zakázkovou výrobu kvalitních truhlářských a tesařských produktů. Specializujeme se na zakázkovou výrobu nábytku a stavebně truhlářskou výrobu. V našem výrobním programu naleznete ...

Služby: - servis a opravy plastových, hliníkových a dřevěných oken.